loading
views

Kelly Services doet overname in Brazilië

Logo Kelly Services

17 november 2011

Kelly Services breidt haar dienstverlening uit in Latijns-Amerika door de overname van een vooraanstaand technisch label in Brazilië.

Gister heeft het bedrijf de overname aangekondigd van Tradição Tecnologia e Serviços Ltda, een nationale dienstverlener in Brazilië, die bemiddelt in technisch personeel.

Opkomende economie Brazilië
De acquisitie versterkt Kelly’s aanwezigheid in de Braziliaanse markt en geeft het bedrijf meer kansen om tegemoet te komen aan de steeds complexer wordende talentbehoefte van klanten. Dankzij deze overname kan Kelly ook beter voorzien in de personeelsbehoefte van multinationals, die steeds vaker vestigingen openen in Brazilië.

12 filialen
De voorwaarden van de overeenkomst zijn niet bekendgemaakt. Tradição Tecnologia e Serviços Ltda heeft 12 filialen in heel Brazilië. Naast het traditionele uitzenden, houdt Tradição zich bezig met werving & selectie en training. De oprichters, Pedro Caldas en Sergio Valentim, zullen tijdens een overgangsperiode, rapporteren aan Sergio Gomez, Vice President en General Manager voor de activiteiten van Kelly Services in Latijns-Amerika.

Bron: Kelly Services, 16 november 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek