loading
views

Professionals in Flex breidt dienstverlening uit

ING

3 november 2011

Met de toetreding van vier nieuwe associates met directieverleden bij de top 5 van de uitzendondernemingen versterkt Professionals in Flex zijn dienstverlening naar en voor directies van (middel)grote uitzendorganisaties.

Uitbreiding team
Per 1 november zijn Mark van Bussel, Ernst Dekker, Renée Philippi-Geene en Patricia Becker toegetreden als associate bij Professionals in Flex. Met de toevoeging van dit nieuwe team van associates zal Professionals in Flex zich verder profileren als partner voor bedrijven op gebied van strategisch advies en algemene directievoering op interim-basis voor ondernemingen die zich bezig houden met flexibele arbeid.

Advies en management
De toevoeging van dit team aan Professionals in Flex is een verdere concretisering van de ambitie van de organisatie om dé autoriteit in de flexbranche te zijn op het gebied van advies en tijdelijk management. De organisatie wil dit bereiken door de beste professionals met bewezen vakmanschap én kennis van de flexbranche aan zich te binden.

Executive dinners
De nieuwe associates zijn individueel inzetbaar voor interimmanagement. Voor adviesopdrachten zullen de associates als team opereren en bovendien kennis, creativiteit en innovatie in de branche en daarbuiten mobiliseren. Een van de instrumenten daartoe is het organiseren van executive dinners rondom het thema ‘De toekomst van de flexibele arbeidsmarkt’. Tijdens deze bijeenkomsten worden innovators, wetenschappers, bestuurders en ondernemers rondom de flexibele arbeidsmarkt met elkaar in contact gebracht.

Bron: Persbericht Professionals in Flex, 3 november 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek