loading
views

Payroll Service Centre organiseert Inspiratiemiddag voor klanten

PSC | Payroll Service Centre, backoffice voor intermediairs

27 september 2011

Payroll Service Centre organiseert op 13 oktober een Inspiratiemiddag voor klanten.

Voor de tweede keer in dit jaar organiseert het Payroll Service Centre een Inspiratiemiddag voor klanten en relaties. Deze middag staat geheel in het teken van INSPIRATIE.

Hoe kun je – als intermediair – je bedrijf zo goed mogelijk presenteren aan je opdrachtgevers?

Kansen optimaal verkennen
Het doel van deze bijeenkomst is het versterken van elkaars commerciële kracht.
Intermediairs die met het PSC werken, worden gestimuleerd om hun eigen mogelijkheden optimaal te verkennen en in te zetten. Het PSC faciliteert hiervoor de administratieve voorwaarden.

Praktische zaken
Het eerste uur van de bijeenkomst wordt besteed aan zaken die binnen het Payroll Service Centre spelen. Er is een overstap gemaakt naar wekelijkse in plaats van 4-wekelijkse uitbetaling van de marge door het PSC. Deze verandering en andere praktische zaken worden belicht.

Workshop “Je eigen bedrijfspresentatie – de perfecte pitch”
Daarna verzorgt opleidingsinstuut Flextrain een praktische, leerzame en inspirerende workshop voor de deelnemers. Het thema ‘Klantvriendelijk communiceren’ staat dit jaar centraal. In de workshop wordt geleerd en geoefend hoe je een perfecte korte presentatie van je eigen bedrijf neer kunt zetten.

Netwerkborrel en diner
Daarna volgt een netwerkborrel waarin de presentatie nog even goed geoefend kan worden. De avond wordt afgesloten met een diner. De locatie is het Van der Valk Hotel langs de A1 in Amersfoort en het programma start om 15.30 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Contact
Bent u nog geen klant van het PSC, maar wilt u wel aanwezig zijn? Neem dan contact op met Marcel Reijmers via info@psc.nl of 035-6464412.

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek