loading
views

Werving Holland Heineken House Londen 2012 van start

Logo

12 september 2011

In opdracht van NOC*NSF is Heineken met Randstad op zoek naar 275 uitzendkrachten.

De vacatures in het Holland Heineken House zijn niet alleen voor mannen en vrouwen met horeca-ervaring. De functies zijn verdeeld over de categorieën: bar, bediening, keuken, logistiek, garderobe, info desk, financieel, security, communicatie en facilitair.

Het Holland Heineken House – de officiële thuishaven van NOC*NSF tijdens de Olympische Spelen – is niet alleen dé ontmoetingsplaats voor de Nederlandse atleten en hun families maar ook van sportbonden, VIP’s, media en vanzelfsprekend ook sportfans. Het is ook de plaats waar de medaillewinnaars van het Nederlands Olympisch Team worden gehuldigd. De aanstelling is op vrijwilligersbasis maar uiteraard worden de reis en het verblijf door het Holland Heineken House verzorgd.

Veel belangstelling
Zowel voor de Zomerspelen van 2008 als voor de Winterspelen van 2010 kon de organisatie op veel belangstelling rekenen. Meer dan 3.000 uitzendkrachten solliciteerden toen voor een plekje in het Holland Heineken House. Tijdens London 2012 bestaat het Holland Heineken House 20 jaar.

Crew Holland Heineken House 2010

Bron: Persbericht Randstad & Heineken, 12 september 2011

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek