loading
views

Careermaker: vaste personeelsleverancier Schuuring

12 september 2011

Careermaker is onlangs benoemd tot vaste personeelsleverancier van Schuuring, een grote aannemer binnen de telecommunicatie in Nederland.

Installatie monteurs
Binnen de telecommunicatie is Schuuring één van de grootste aannemers. Het bedrijf is de laatste jaren explosief gegroeid met klanten als KPN en Ziggo en is vooral gespecialiseerd in het aansluiten van ICT-diensten. Careermaker levert monteurs voor de afdeling Roll-Out Services, die verschillende soorten Ziggo-pakketten huis-aan-huis installeren in het werkgebied tussen Bergen op Zoom, Roosendaal, Gorinchem en Nieuwegein.

Kansen voor werkzoekenden
Door de samenwerking met Schuuring kan Careermaker haar kandidaten die werkzaam zijn binnen de telecommunicatie of hierin een carrière ambiëren, een toekomst bieden bij één van de belangrijkste spelers binnen deze branche. Mede door deze samenwerking kan de intermediaire dienstverlener haar ambitie gaan verwezenlijken om mensen binnen dit vakgebied te gaan opleiden.

Er is en blijft namelijk een groot tekort aan ervaren krachten. ‘Voor deze functie is aantoonbare ervaring in de ICT een pre, maar we zien dat deze kandidaten schaarser worden’, aldus Christian Meyboom. ‘Daarom zetten wij een opleidingstraject op, zodat we onze monteurs zelfstandig het veld in kunnen sturen.’

Schuuring grote inlener
Dagelijks werken 300 tot 350 uitzendkrachten bij Schuuring. Careermaker streeft ernaar dit jaar twintig tot dertig krachten aan te leveren.

Bron: Persbericht Careermaker, 2 september 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek