loading
views

ABU Legal bestaat vijf jaar

1 september 2011

ABU Legal bestaat vandaag vijf jaar en heeft meer dan 150 uitzendondernemingen succesvol geholpen in procedures en juridische adviestrajecten.

De advocaten van ABU Legal staan ABU-leden bij op de belangrijkste rechtsgebieden waar uitzendondernemers dagelijks mee te maken kunnen krijgen. ABU-directeur Aart van der Gaag: “Met ABU Legal hebben we unieke en hoogwaardige juridische dienstverlening binnengehaald voor onze leden, vijf jaar markeert een mooi moment.”

Samenwerking met sectie Uitzendbranche van Köster advocaten
Aart van der Gaag: “Door de samenwerking met de sectie Uitzendbranche van Köster advocaten kan de ABU zijn leden op de volle breedte juridische dienstverlening bieden. Gezien de hoge kwaliteit van de geleverde diensten en de aanwezige expertise ben ik trots op de aanvulling die ABU Legal biedt met Köster advocaten in de dienstverlening aan onze leden.”

Breed inzetbaar
Maarten Tanja, advocaat van ABU Legal: “Inmiddels zijn wij vijf jaar op weg en kunnen we rekenen op een grote schare klanten die wij bijstaan in allerlei zaken. Wij helpen onder andere uitzendondernemers bij geschillen met opdrachtgevers en uitzendkrachten, het screenen en opstellen van juridische documenten zoals contracten en algemene voorwaarden en we behandelen vragen over de mogelijkheden die CAO’s voor uitzendondernemingen bieden. Wij worden ook regelmatig gevraagd om te adviseren rondom nieuwe dienstverleningsvormen, zoals het werken met zelfstandigen of het opzetten van franchiseformules en we adviseren rondom bedrijfsinkrimping of overnames. Kortom, wij kunnen uitzendondernemers op elk juridisch gebied bijstaan.”

Bron: ABU, 1 september 2011

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek