loading
views

Monsterboard linkt vacatures met Facebook

Logo Monsterboard28 juni 2011

Met de lancering van BeKnown koppelt Monsterboard vacatures en professioneel netwerken aan Facebook, ’s werelds grootste en meest actieve sociale netwerk.

Privé en werk in gescheiden netwerken
Het initiatief zou de grootste zorg aanpakken over verstrengeling van privé en werk bij sociale netwerken. Onderzoek van KRC Research wijst uit dat meer dan de helft van de werknemers in Nederland zich zorgen maakt over de verstrengeling van privé en werk op sociale netwerken. Tweederde heeft te maken gehad met collega’s die ook op privénetwerken willen linken, een kwart met geplaatste opmerkingen van vrienden die collega’s niet hoeven te zien, en een vijfde met foto’s die niet geschikt zijn voor een zakelijk netwerk.

Professioneel netwerk op Facebook
Met de app BeKnown kun je volgens Monsterboard op Facebook een professioneel netwerk opbouwen, waarbij vrienden gescheiden worden gehouden van zakelijke contacten.

Banen bekijken en doorsturen
Het programma bevat netwerk- en referentiefunctionaliteit en biedt een directe verbinding met Monsterboard.nl, waardoor alle banen meteen kunnen worden bekeken en desgewenst worden doorgestuurd naar andere BeKnown-contacten.

Bron: Persbericht Monsterboard, 27 juni 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek