loading
views

Samenwerking StepStone en Banenindetechniek.nl

Logo StepStone22 juni 2011

StepStone gaat een bijzondere samenwerking aan met Banenindetechniek.nl. Alle technische vacatures van beide vacaturesites worden vanaf vandaag over en weer op elkaars website getoond.

Logo Banenindetechniek.nlDat betekent dat kandidaten nu op twee websites de technische vacatures kunnen vinden. Hiermee vergroten beide sites het bereik voor de vacatures van werkgevers. StepStone gaat daarnaast de marketing en de klantenservice voor banen in de techniek uitvoeren. Met deze samenwerking breidt StepStone haar partnernetwerk verder uit naast de partnerships die ze al is aangegaan met 19 andere sites,zoals FD.nl, BNR.nl en 925.nl.

Meerwaarde voor technische doelgroep
Piet Derriks, directeur van StepStone Nederland: “Wij geloven heel erg in de toegevoegde waarde van deze samenwerking. Het is echt een klassiek geval van een win-win situatie. Om te beginnen is het fijn dat kandidaten op Banenindetechniek.nl nu ook onze vacatures kunnen vinden. Want laten we eerlijk zijn: de naam van die website is perfect. Omdat Engineering en Techniek één van onze focusgebieden is, bieden we verder met deze samenwerking echt iets extra’s naar werkzoekenden en onze klanten. Ik geloof dat dit concept meer biedt dan het alleen klakkeloos doorplaatsen van vacatures op generieke sites, zoals veel collega’s doen. Met deze samenwerking zorgen we ervoor dat we naar de bedrijven en de werkzoekenden juist dat stukje meerwaarde bieden, doordat we ons echt in de kern van de technische doelgroep begeven.”

Groter platform
“Ik ben erg enthousiast over deze samenwerking. In de eerste plaats geeft het onze bezoekers meer keus uit technische vacatures in het segment voor hogeropgeleiden. Daarnaast bieden we de bedrijven die vacatures bij ons plaatsen een veel groter platform, waardoor de respons nog beter zal zijn. Het is goed om te zien dat we in veel gevallen dezelfde insteek en werkwijze hebben als StepStone. Dat maakt de samenwerking wel zo makkelijk. De bloedgroepen passen goed bij elkaar”, lacht Peter Kleinhuis, directeur van Banenindetechniek.nl.

60.000 vacatures per maand
StepStone is opgericht in 1996 en is één van de meest succesvolle vacaturesites in Europa met meer dan negen miljoen bezoekers en meer dan 60.000 vacatures per maand. Het bedrijf is een dochtermaatschappij van Axel Springer AG in Berlijn. Banenindetechniek.nl is een snelgroeiende vacaturesite voor technische professionals die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière.

Bron: Persbericht StepStone, 21 juni 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek