loading
views

Wijzigingen in leiding Adecco

Logo Adecco20 juni 2011

Alain Dehaze is per 1 augustus benoemd als Regional Head van Frankrijk, Zwitserland en India. Martin Alonso wordt op die datum Regional Head van Noord-Europa, waaronder ook Nederland valt.

Alain Dehaze vervangt in het Executive Committee François Davy, die Adecco verlaat. Martin Alonso, die tot nu toe Finance Manager was voor het Iberisch schiereiland en Zuid-Amerika, neemt de functie van Dehaze over.

Alain Dehaze Regional Head Frankrijk, Zwitserland en India
De franstalige Belg Dehaze kwam in 2009 bij Adecco Group, waar hij verantwoordelijk was voor Noord-Europa. In die regio heeft hij het marktaandeel en de winstgevendheid vergroot. Daarvoor was hij CEO van Humares in Nederland.

Martin Alonso Regional Head Noord-Europa
Martin Alonso werd in 1993 Branch Manager bij Adecco Spanje. Na een aantal functies werd hij in 1998 Finance Manager voor Spanje en Portugal, later voor Centraal-Europa en sinds 2009 voor het Iberisch schiereiland en Zuid-Amerika.

Patrick De Maeseneire, CEO van Adecco Group, bedankt François Davy in het persbericht voor wat hij in 4,5 jaar bij Adecco had bereikt en wenst hem het allerbeste.

Bron: Adecco, 20 juni 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek