loading
views

ABU-award naar directeur UWV WERKbedrijf

ABU23 mei 2011

Tijdens het jubileumcongres van de 50-jarige ABU in Rotterdam heeft ABU-award naar André Timmermans, directeur UWV WERKbedrijf, de allereerste Ruggenberg Award gewonnen.

De award wordt vanaf dit jaar jaarlijks door het ABU-bestuur toegekend aan een persoon of organisatie die zich hard maakt voor de uitzendbranche. De winnaar van de Ruggenberg Award krijgt een bedrag van € 10.000 te besteden aan een arbeidsmarktproject.

André Timmermans
André Timmermans is volgens ABU-directeur de heer drs. A (Aart) van der Gaag een zeer terechte winnaar: “de afgelopen jaren heeft UWV WERKbedrijf hard gewerkt aan de samenwerking tussen publiek en privaat. Een samenwerking die uniek is in de uitzendbranche. Er wordt door UWV WERKbedrijf intensief samengewerkt op onder meer de Werkpleinen door middel van speeddates, binnen de mobiliteitscentra en op de vacaturesite werk.nl van UWV WERKbedrijf. Door deze initiatieven kunnen steeds meer mensen aan de slag gaan. Ook werd het Servicepunt Flex ontwikkeld om intercedenten makkelijker hun weg te laten vinden binnen UWV WERKbedrijf en
werkcoaches beter te kunnen informeren over de uitzendformules. Door deze initiatieven is André Timmermans een zeer terecht winnaar van deze eerste Ruggenberg Award!”

Timmermans: “Ik ben enorm trots deze prijs in ontvangst te nemen. Deze is van heel speciale betekenis en markeert een belangrijke periode van steeds intensievere samenwerking. Het is het werk van alle mensen die werken bij UWV WERKbedrijf en de uitzendbureaus die de samenwerking tot een succes hebben gemaakt.”
19 mei 2011

Bron: ABU, 17 mei 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek