loading
views

ARTRA opfrisworkshops voor intercedenten

ARTRA-logo18 mei 2011

Uitzendbureaus die hun klanten – zowel opdrachtgevers als flexwerkers het beste HR advies willen geven, moeten de kennis van intercedenten up-to-date houden, vindt ARTRA. “In een – voorzichtig – aantrekkende markt is het van levensbelang om die kennis paraat te hebben,” stelt het bedrijf.

Volgens ARTRA is het kennisniveau van intercedenten die al enkele jaren in hun functie zitten nu veelal te laag. Dit concludeert ARTRA uit de vele kennistoetsen die zij jaarlijks bij organisaties uitvoert. (Van de front en mid-office medewerkers die het SEU-diploma behalen, ziet ARTRA zo’n 75% in haar leslokalen verschijnen.) Daarom organiseert ARTRA de opfrisworkshops voor intercedenten.

De opfrisworkshops
ARTRA Arbeidsmarkttraining biedt een helpende hand door in de relatief rustige zomerperiode een vijftal opfrisworkshops te organiseren. Buiten onderwerpen als opvolgend werkgeverschap, de verschillen tussen het ketensysteem en de fasensystematiek, vakantiekrachten, herplaatsing en verlof, is er ook ruimte om eigen vragen en praktijkcases in te brengen.

Deze interactieve workshops moeten in 1 dag zorgen voor een update van de belangrijkste vakkennis die een intercedent nodig heeft om succesvol te kunnen blijven.

Aanmelding is mogelijk via de site van ARTRA »

Bron: ARTRA, 18 mei 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek