loading
views

Bart Verlegh associate Professionals in Flex

17 mei 2011

Bart Verlegh wordt associate bij Professionals in Flex, de advies- en interimmanagement organisatie met de focus op ondernemingen in de flexbranche.

Met zijn aansluiting krijgt de business line Marketing & Communicatie meer kracht en diepgang in marktanalyse en –strategie, aldus het bedrijf.

Bart Verlegh

Als voormalig Marketing Manager van OTTO Work Force heeft Bart Verlegh de directie actief ondersteund in de realisatie van hun strategie en bedrijfsovernames. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de afdeling Marketing en Communicatie en heeft hij meegewerkt aan de verandering van de verkooporganisatie naar een meer marketing- en sectorgestuurde benadering.

Implementatie van klanttevredenheidsmetingen en periodieke marktmonitoring waren hier een belangrijk onderdeel van. Voor Professionals in Flex zal Bart zich met name bezighouden met dienstverlening op het gebied van arbeidsmarktkennis en marktonderzoek.

Ilse de Cloe, partner van Professionals in Flex: “met de toetreding van Bart Verlegh kunnen wij onze relaties nog beter ondersteunen in de opbouw en
herziening van hun marketing- en verkoopstrategie of ontwikkeling van nieuwe concepten in de markt. Zijn opgedane ervaringen bewijzen dit”.

Over Professionals in Flex
Professionals in Flex is een organisatie voor advies en tijdelijk management voor bedrijven in de flexbranche. Iedere associate vertegenwoordigt een specifiek vakgebied namens de organisatie.

Daarnaast onderhoudt Professionals in Flex een netwerk van zelfstandige professionals met ervaring in de flexbranche. Op dit moment bestaat de organisatie uit totaal 80 professionals en associates. De associates zijn Leo Moerland (Finance & Operations), Esther van Nierop (Business Processes), Ronald Langerak (Kwaliteit en Keurmerk), Clarissa Loudon (HR) en Walter List (Transactional Finance en Control). Partners zijn Ilse de Cloe (Marketing) Patrick Hustinx (Business Development) en Eddy de Waart (Organisatie-advies).

Bron: Professionals in Flex, 17 mei 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek