loading
views

Harvey Nash HR Leadership Event

HarveyNashLogo4 mei 2011

Detacheerder en werving & selectie bureau Harvey Nash Nederland organiseert dinsdag 17 mei voor de tweede maal het HR Leadership Event voor Nederlandse HR Leaders in De Olifant te Breukelen.

Tijdens dit event worden de resultaten gepresenteerd van de Harvey Nash HR Leadership Strategic Survey.

De survey
Deze Survey is een jaarlijks, internationaal onderzoek, onder meer dan 300 HR Leaders, die zich dit jaar concentreerde op de toekomst van kenniswerkers in Europa. De resultaten hebben onder andere duidelijk gemaakt dat het cultiveren van talent dit jaar hoog op de agenda van het management staat. Hoe je hier als HR Leader mee omgaat, wat de beperkingen en mogelijkheden van deze ontwikkeling zijn, wat voor invloed het heeft en hoe het in de HR strategie past, komen aan de orde tijdens het Event.

Daarnaast gaat het onderzoek in op actuele onderwerpen in het vakgebied van de HR Leader, zoals dit jaar items rond de toekomst van kenniswerkers in Europa.

Het event

Het Event vindt plaats van 13:30 tot 17:00 uur. Tijdens het HR Leadership Event worden de volgende presentaties gegeven:

  • Albert Ellis, CEO Harvey Nash Group, geeft zijn visie op HR wereldwijd
  • Arjen van Berkum, Managing Director Betula Services, analyseert de resultaten van de HR Leadership Strategic Survey
  • Martijn van Faassen, Directeur Faubourg Consultancy en voormalig HR Directeur KPN, geeft een presentatie over leiderschap: ‘natuur, aan te leren of gewoon verloren?’
  • Cor Aalbrecht, Manager Operations Levent Group, geeft een korte introductie over het onderwerp screening: wat zijn de gevolgen van deze actuele ontwikkeling? Welke gevolgen heeft het op je organisatie en je medewerkers?

Vanaf 16:00 is er ruimte voor netwerken.

Aanmelden en meer informatie
Dit vooraanstaande evenement is kosteloos toegankelijk voor ‘HR Leaders’. De aanwezigen ontvangen een waardevol rapport met objectieve analyses van de resultaten uit de HR Leadership Strategic Survey. Meer informatie over het programma en een aanmeldmogelijkheid is te vinden op www.harveynash.nl of via 0346-581070. Aanmelden kan bij Christien Saad, Manager Marketing & Communicatie, Harvey Nash: christien.saad@harveynash.com.

Bron: Persbericht Harvey Nash, 4 mei 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek