loading
views

Randstad sponsort turner Epke ZonderlandLogo
26 oktober 2010

Randstad is tot en met de Olympische Spelen van Londen in 2012 sponsor van turner Epke Zonderland. De topturner, die afgelopen weekeinde zilver won tijdens de wereldkampioenschappen turnen in Rotterdam, vervult in deze periode een ambassadeursrol voor Randstad.

Epke Zonderland is samen met wildwaterkanoër Robert Bouten en hockeyster Maartje Paumen ambassadeur van de uitzender. Ook oud-topsporters Bram Ronnes (beach volleybal) en Erben Wennemars (schaatsen) behoren tot dat team. Randstad zet zich als Partner in Sport van NOC*NSF al 13 jaar in om (top)sport en werk met elkaar te verbinden. De vijf (oud)-sporters leveren een essentiële bijdrage aan de invulling van deze maatschappelijke rol.

Graag ambassadeur
Naast zijn topsportcarrière studeert Epke op dit moment geneeskunde in Groningen. Als geen ander beseft Epke hoe belangrijk het is om tijdens zijn sportcarrière ook te werken aan zijn maatschappelijke carrière. ”Randstad begrijpt dat sporters in Nederland ook aan een leven na(ast) de sport moeten denken, ik ben daarvoor graag ambassadeur”, aldus Zonderland.

Randstad Topsport Academie
Randstad heeft diverse programma’s ontwikkeld om de verbinding tussen sport en werk te maken. Zo bestaat in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam en de Saxion Hogeschool in Deventer de Randstad Topsport Academie. Hier krijgen (oud-)topsporters de mogelijkheid om een opleiding commerciële economie te volgen na(ast) hun sportcarrière.

Van sport naar maatschappelijke carrière
Sinds 2008 bestaat het programma Goud op de werkvloer, een initiatief van NOC*NSF, Stichting Sport & Zaken en Randstad. Dit biedt topsporters de mogelijkheid om tijdens hun actieve sportcarrière relevante werkervaring op te doen bij ‘topsportvriendelijke’ werkgevers. Ook oud-topsporters die volledig beschikbaar zijn voor werk komen hiervoor in aanmerking. Bram Ronnes en Erben Wennemars zetten zich hier dagelijks voor in.

Gerelateerd nieuws
> Randstad Werkmonitor: 25% recessiegroeiers
> Randstad doet overnamebod FujiStaff gestand
> Randstad koopt FujiStaff in Japan
> Randstad omzet Q2 2010: 16%

Bron: Randstad, 26 oktober 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek