loading
views

Toptech viert 20-jarig bestaan met 5 garantiesNaar website Toptech25 oktober 2010

Toptech presenteerde tijdens het Toptech-jubileumsymposium ter ere van het 20-jarig bestaan een bundeling van vijf garanties.

Volgens Toptech-directeur Anton Niese bieden de garanties klanten en kandidaten de zekerheid voor een kwalitatieve en foutloze dienstverlening. Toptech is een fullservice HR-bureau, bestaande uit Toptech Uitzendbureau en Toptech Solutions.

De garanties
De vijf – keiharde – garanties luiden in het kort: altijd de juiste kandidaat (of baan), een eerlijke prijs, 100% foutloze administratie, samenwerken met passie en plezier, én: niet goed, geld terug. De garanties gelden zowel voor opdrachtgevers als flexwerkers.

Klant centraal
Volgens Niese passen de garanties perfect bij de nieuwe manier van werken van Toptech: “De klant staat meer dan ooit centraal. Het afgelopen jaar zijn we intensief bezig geweest onze dienstverlening te verbeteren; we hebben klanten gevraagd waar die verbeteringen te vinden waren. Dit heeft geleid tot vijf keiharde garanties. Die gaan we ook waarmaken. De gehele organisatie is de afgelopen maanden hierop afgestemd en getraind. ”

Nieuwe manier van werken
De garanties werden gepresenteerd tijdens het Toptech-jubileumsymposium dat 14 oktober 2010 in Rotterdam plaatsvond. Op het programma stond de digitalisering van de loonadministratie, en een interactieve workshop over het aanpakken van ziekteverzuim, één van de nieuwe diensten van Toptech Solutions.

Toptech gelooft met deze nieuwe manier van werken een gestage groei te kunnen realiseren met behoud van de zo belangrijke kwaliteitskenmerken. “De Klant en kandidaat als Ambassadeur voor het verkrijgen van nieuwe opdrachten staan daarbij centraal”, aldus een enthousiaste Anton Niese.

Bron: Persbericht Toptech

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek