loading
views

Deloitte wint Digitaal-Werven 2010Naar website Digitaal Werven

23 oktober 2010

De jury van Digitaal-Werven heeft (voor het eerst unaniem) haar keuze laten vallen op Deloitte voor de beste digitale sollicitatie-ervaring, met Werkenbijdeloitte.nl.

De site van Deloitte was één van de vijf genomineerden en stak volgens de jury boven de andere vier uit door de compleetheid, de integratie met social media die het een kijkje achter de schermen gaf en het duidelijke onderscheid dat men maakt in doelgroepen.

Winnaars Digitaal-Werven
De vorige jaren werden Reed Business (2007), TenneT (2008) en Tam Tam (2009) winnaar van de prijs voor de beste Digitale Sollicitatie-ervaring. Zoals het juryrapport aangeeft was voor het eerst in de geschiedenis van Digitaal-Werven de jury geheel unaniem en er is dus ook voor het eerst geen eervolle vermelding uitgereikt.

De award
De award is uitgereikt op het Digitaal-Werven 2010 event (zie klein fotoverslag), waar o.a. Matthew Jeffery van Electronic Arts vertelde over hoe ze bij EA de wereldwijde War on Talent proberen te winnen. Zo vertelde hij o.a. dat ze 65% van alle hires bij EA hun oorsprong hebben in social media, hetzij via hunting (LinkedIn), hetzij door vanuit Facebook of Twitter traffic te genereren naar de wervingssite of andere manieren.

De dag stond voornamelijk in het teken van zelf doen. Er zijn in totaal zes cases uitgewerkt waarbij de partijen eerst hun positionering en daarna een actie moesten uitdenken. De dagprijs ging uiteindelijk naar het team van Detailresult.

Het juryrapport
Dat er nog veel te verbeteren valt is op te maken uit het rapport van het onderzoek van 2010 (gratis download). Aanmelden voor het onderzoek van 2011 kan al, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Gerelateerd nieuws
> Vijf genomineerden Digitaal-Werven
> Wervingssite kan nog flink verbeterd
> Tam Tam wint Digitaal-werven 2009
> Google Social Search grote impact op recruitment
> Eén op drie bedrijven reageert niet op sollicitatie

Bronnen: Digitaal-Werven, oktober 2010 en Digitaal-Werven, oktober 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek