loading
views

USG People: Leen Geirnaerdt CFO RvB

Logo USG People18 oktober 2010

USG wil Leen Geirnaerdt per 1 november 2010 benoemen als CFO van de onderneming.

Haar officiële benoeming tot CFO zal plaatsvinden nadat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders hiervan formeel in kennis is gesteld op de binnenkort te houden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA).

Leen Geirnaerdt
Leen Geirnaerdt (1974) startte na haar studie Toegepaste Economische
Wetenschappen te Antwerpen haar loopbaan bij PricewaterhouseCoopers. Sinds 2002 is zij verbonden aan Solvus Resource Group (in 2005 samengegaan met USG People). Ze heeft bij USG People Belgium diverse financiële en algemene management functies vervuld, waaronder die van Corporate Controller, Financieel Directeur Specialist Staffing en Financieel Directeur SSC Belgium. Sinds september 2008 vervult zij in België de functie van General Manager Shared Service Center.

Cees Veerman, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Wij zijn verheugd dat Leen Geirnaerdt de functie van CFO heeft aanvaard en de Raad van Bestuur met haar kennis en kunde komt versterken. Ze past uitstekend binnen het huidige team van de RvB en ook uit het oogpunt van diversiteit past zij goed in het profiel van de kandidaat waarnaar we op zoek waren”.

Nu ook een vrouw in hoogste orgaan
Marjolein Thoma, voorzitter van de Centrale Ondernemingsraad: “De Centrale Ondernemingsraad heeft met genoegen kennis genomen van de voorgenomen benoeming. Wij hebben de afgelopen week nader kennis gemaakt met Leen Geirnaerdt. Ze is een charismatische persoonlijkheid, is financieel zeer wel onderlegd en is een echt ‘mensen-mens’. Als algemeen directeur van het SSC België weet zij bovendien als geen ander wat zich op de werkvloer afspeelt. Ook zijn we uit het oogpunt van diversiteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid positief gestemd over haar benoeming, onder meer omdat nu ook in ons hoogste orgaan een
vrouw is vertegenwoordigd”.

Hans Coffeng, Eric de Jong en Albert Jan Jongsma
Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) zullen ook Hans Coffeng, Eric de Jong en Albert Jan Jongsma formeel benoemd worden. Nadere details over de voorgenomen benoemingen zullen bekend worden gemaakt in de oproepingsadvertentie voor deze vergadering.

Gerelateerd nieuws
> USG People: financieel expert Rinse de Jong lid RvC
> USG People introduceert marktplaats voor zzp’ers
> USG-topman: uitzendmarkt staat er goed voor
> USG People resultaten halfjaar 2010 en Q2: + 3%
> Rob Zandbergen nieuwe CEO van USG People
> CEO Herman van Campenhout verlaat USG People

Bron: USG People, 18 oktober 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek