loading
views

USG People: financieel expert Rinse de Jong lid RvC

Logo USG People16 oktober 2010

De Raad van Commissarissen van USG People draagt Rinse de Jong voor als nieuw lid. De Raad heeft eerder aangekondigd dat zij graag zou uitbreiden met een financieel expert.

De Centrale Ondernemingsraad heeft inmiddels kennis gemaakt met Rinse de Jong en zij heeft een positief standpunt bepaald omtrent de voorgenomen benoeming.

Rinse de Jong
Rinse de Jong (1948) is registeraccountant en heeft een gedegen financiële achtergrond. Laatstelijk was hij werkzaam als CFO van Essent waarin hij naast de reguliere financiële zaken onder andere verantwoordelijk was voor risk management en IT. Ook heeft hij als CFO gewerkt voor ASM International N.V. en heeft hij bij Reed Elsevier diverse functies vervuld als treasurer en controller.

Momenteel is De Jong commissaris van APX-ENDEX, Enexis Holding NV en EAH Holding B.V.

Alex Mulder
Rinse de Jong zal na zijn officiële benoeming voorzitter van de auditcommissie worden. Alex Mulder, die na het overlijden van Cor Brakel de vacature in de remuneratie- en benoemingscommissie tijdelijk heeft waargenomen, zal vanaf de officiële benoeming van Rinse de Jong deze functie permanent gaan invullen.

RvC

De Raad van Commissarissen is voornemens Rinse de Jong voor te dragen om te worden benoemd op de binnenkort te houden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. In afwachting van zijn benoeming zal Rinse de Jong worden toegevoegd aan de Raad van Commissarissen.

Gerelateerd nieuws
> USG People introduceert marktplaats voor zzp’ers
> USG-topman: uitzendmarkt staat er goed voor
> USG People resultaten halfjaar 2010 en Q2: + 3%
> Rob Zandbergen nieuwe CEO van USG People
> CEO Herman van Campenhout verlaat USG People

Bron: USG People, 14 oktober 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek