loading
views

Eddy de Waart associate bij Professionals in FlexProfessionals in Flex16 oktober 2010

Eddy de Waart wordt de achtste associate van Professionals in Flex, de enige advies- en interimmanagement organisatie met volledige focus op ondernemingen in de flexbranche.

Met de aansluiting van Eddy de Waart vergroot Professionals in Flex zijn specialistische kennis op het gebied van organisatieadvies en prestatieverbetering voor bemiddelingsorganisaties, aldus de organisatie.

Eddy de Waart
Eddy de Waart is sinds 1997 actief in de markt van de arbeidsbemiddeling. Hij was eerder onder meer directeur financiën en interne bedrijfsvoering bij Dactylo / Vedior en MT&V. De Waart heeft ook ervaring als interimmanager en trainer. Bij Professionals in Flex gaat De Waart het expertise-gebied van organisatieadvies verder uitbouwen.

Met de aangesloten professionals van Professionals in Flex worden diensten aangeboden op het gebied van interne organisatie, business planning en proces- en prestatieverbetering. Hierbij wordt (commerciële) visie vertaald naar concrete acties en wordt de onderneming waar nodig ondersteund bij het (her)structureren van de organisatie.

Gerelateerd nieuws

> Marco Hendrikse associate bij Professionals in Flex

Bron: Professionals in Flex, 15 oktober 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek