loading
views

Randstad verkoopt VoxiusLogo

10 oktober 2010

Voxius, gespecialiseerd in de werving & selectie en detachering van juristen in het bedrijfsleven, de advocatuur en het notariaat, maakt bekend dat het zittende management van Voxius het volledige meerderheidsbelang in de onderneming heeft overgenomen dat sinds 2008 in handen was van Randstad.

Het zittende management bestaat uit Hielke Bruin, Marije Bedaux, Terry Verheij en oprichter Ruud Harinck.

Hielke Bruin
“Wij gaan het niet heel anders doen, maar we zijn wel dubbel gemotiveerd om als zelfstandig ondernemer onze opdrachtgevers en kandidaten de aandacht te geven die ze verdienen”.

Terry Verheij
“Het voelt toch anders als het van jezelf is, je bent dan nog meer gedreven”.

Marije Bedaux
“De menselijke kant van dit vak blijft het belangrijkste. Het blijft people’s business. Korte lijnen met opdrachtgevers en de juridische professionals, maar ook onderling, zijn cruciaal. In deze setting lukt dat het beste en bovendien is het gewoon enorm leuk om je zo betrokken te voelen”.

Ruud Harinck
Ruud Harinck heeft Voxius in 1997 opgericht en in 2006 een meerderheidsbelang verkocht aan Vedior, dat in 2008 werd overgenomen door het Randstadconcern. Ruud Harinck: “Hoewel we met kantoren in Amsterdam en Rotterdam zeker groei ambiëren, zullen we altijd een nichespeler blijven, met focus op maatwerk in het hogere segment. Groei en schaalvergroting zijn geen doel op zich. Maatwerk lever je het beste met betrokken professionals die dagelijks met opdrachtgevers en juristen in contact zijn. Dan moet je juist niet te groot zijn.”.

Gerelateerd nieuws
> Randstad viert 50e verjaardag
> Randstad UK begint gratis vacaturesite
> Randstad Transport leidt nieuwe chauffeurs op
> Mantelovereenkomst Randstad en Publieke Omroep
> Randstad omzet Q2 2010: 16%
> Randstad – advies Societe Generale start met buy
> Randstad omzet Q1 2010: -/-1%
> Randstad – adviezen en koersdoelen

Bron: Persbericht Voxius, 30 september 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek