loading
views

Unique Ontbijtseminars over de flexibele schil


 
| FlexNieuws » |
 

Logo Unique6 oktober 2010

In een nieuwe reeks regionale ontbijtseminars van Unique informeren en inspireren Annemarie van Gaal en Rob Vinke ondernemers en managers op het gebied van de flexibele schil.

Sinds de crisis zijn leidinggevenden zich er van bewust dat zij er goed aan doen om een ruime flexibele schil in de organisatie op te zetten. Het volledige potentieel van de flexibele schil wordt nog niet benut. Tijdens de ontbijtseminars zal hier een duidelijk beeld van worden geschetst en kunnen de deelnemers praktijkervaring met elkaar uitwisselen.

De flexibele schil
Topondernemer Annemarie van Gaal, ook bekend van diverse televisieoptredens als ‘Ten Einde Raad’ en ‘Een dubbeltje op zijn kant’, inspireert de aanwezigen deze ochtenden met haar levensverhaal. Daarnaast zal Rob Vinke, hoogleraar Personeelswetenschappen aan de Universiteit Nijenrode, hen informeren over de mogelijkheden rondom de flexibele schil. Voor Unique schreef hij een speciale pocket over dit thema die na de seminar persoonlijk aan de aanwezigen wordt uitgereikt.

Kick-off
Dinsdag 26 oktober is de kick-off van de regionale ontbijtseminars in Weert, waarna er nog acht volgen door het hele land. De seminars zijn voor (toekomstige) relaties gratis toegankelijk en vinden regionaal plaats, zodat leidinggevenden uit dezelfde regio met elkaar aan tafel zitten. Voor informatie over deelname aan deze seminars kunt u contact opnemen met Bianca Vergeest op tel. 036-5299002.

Gerelateerd nieuws
> Unique: werknemer wil flexibel werken
> Unique: meer zin in werk na vakantie

Bron: Unique, 6 oktober 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek