loading
views

Payroll Select verlengt contract Unamic/HCNNaar website Payroll Select4 oktober 2010

Payroll Select heeft haar contract met Nederlands grootste contactcenter organisatie Unamic/HCN met twee jaar verlengd.

Het contract heeft een waarde van ruim 16 miljoen euro per jaar en heeft betrekking op het dagelijks payrollen van honderden medewerkers.

Keuze Unamic/HCN
“Wij werken inmiddels alweer 6 jaar samen met Unamic/HCN. Uit deze laatste contractverlenging blijkt dat Unamic/HCN waardering heeft voor de wijze waarop Payroll Select zichzelf van reguliere payrolldienstverlener heeft weten te ontwikkelen naar een echte businesspartner. Uiteraard hebben wij een scherp tarief neer moeten leggen. Maar ook onze innovatieve oplossingen en de intensieve samenwerking van de afgelopen jaren hebben Unamic/HCN voor ons doen kiezen. Tijdens het inkooptraject hebben wij daardoor grote landelijke concurrenten achter ons kunnen laten,” aldus Commercieel Manager Monique Ramondt-Sanders.

Continuïteit
“Mede dankzij de samenwerking met Payroll Select bieden wij continuïteit in het inzetten van de juiste mensen voor onze opdrachtgevers”, aldus Nicole Köbben, HR Manager Unamic/HCN.

Over Unamic/HCN
Unamic/HCN is in de Benelux één van de grootste spelers op het gebied van outsourcing van klantprocessen, zowel in B-to-C als B-to-B omgevingen. De organisatie beschikt niet alleen over eigen contactcenters in Nederland, België, Turkije en Suriname, maar voert ook bij opdrachtgevers inhouse contactcenteroperaties uit middels co-sourcing constructies.”

Over Payroll Select
Payroll Select verzorgt payrolling en salarisverwerking van medewerkers en de administratieve en financiële verwerking van opdrachten tussen freelancers, interimmers en ZZP-ers en hun opdrachtgevers.

Gerelateerd nieuws
> Payroll Select omzet H1 2010: +17%
> Payroll Select: groei 11% in 1e Q 2010
> Payroll Select start pilot met eigen callcenter

Bron: Payroll Select, 4 oktober 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek