loading
views

OTTO levert uitzendkrachten exclusief aan InalfaOTTO4 oktober 2010

De komende 3½ jaar levert OTTO Work Force exclusief alle uitzendkrachten voor Inalfa Roof Systems in Venray. Het gaat hierbij niet alleen om uitzendkrachten uit Oost-Europa maar ook uit Nederland en Duitsland.

De looptijd van het contract is 3½ jaar, goed voor een omzetwaarde van ruim 30 miljoen.

Inalfa en OTTO
Inalfa Roof Systems is één van de grootste leveranciers van schuifdak systemen voor personen en vrachtauto’s. In de hoofdvestiging in Venray werken momenteel enkele honderden uitzendkrachten. Sinds 2008 was OTTO Work Force één van de uitzendbureaus waarmee Inalfa werkte. Op grond van de succesvolle samenwerking en de uitstekende performance heeft OTTO Work Force thans een exclusiviteitscontract gekregen. Deze overeenkomst vertegenwoordigt op basis van de huidige inleenvolumes een omzetwaarde van circa 30 miljoen euro.
Directievoorzitter Frank van Gool van OTTO: “Het feit dat wij de complete en complexe flexibele schil van Inalfa Roof Systems managen onderstreept de toegevoegde waarde die wij kunnen bieden: dicht op de klant, slagvaardig, flexibele en natuurlijk kwalitatief goede medewerkers.

HR directeur Henk Heijnen van Inalfa: “Door te investeren in begeleiding en in opleidingen kan OTTO Work Force voortdurend goede, vakbekwame medewerkers leveren. OTTO heeft oprecht zorg voor mensen. Ik noem dat uitzenden met een menselijke maat”.

Medewerkers tevredenheidsonderzoek
Overigens zijn de medewerkers van OTTO Work Force zeer tevreden over het werk bij Inalfa Roof Systems. In het tevredenheidsonderzoek dat OTTO het afgelopen half jaar heeft gehouden onder haar medewerkers krijgt Inalfa de hoogste score. De medewerkers waarderen met name het aangeboden werk, de begeleiding en de respectvolle behandeling. Frank van Gool: “De hoge score is mede gebaseerd op de respectvolle behandeling van onze medewerkers door de mensen van Inalfa. Dat is terecht een belangrijk criterium voor onze medewerkers uit Midden- en Oost-Europa”.

Profiel OTTO Work Force
OTTO Work Force is de grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa. Dagelijks heeft OTTO zo’n 10.000 uitzendkrachten aan het werk; 4.000 in Nederland, 3.000 in Polen, 2.000 in Duitsland en op kleinere schaal is het bedrijf actief in Engeland, Tsjechie, Slowakije en Hongarije.

OTTO en Olympia
Samen met de eerder dit jaar overgenomen bedrijven Olympia Polen, Olympia Duitsland en EAR Holding verwacht OTTO Work Force in 2010 een omzet van ruim 150 miljoen euro. Op het hoofdkantoor in Venray zijn ruim 150 medewerkers van verschillende nationaliteiten werkzaam. OTTO is lid van de ABU en VCU- en NEN-4400-1 gecertificeerd.

Gerelateerd nieuws
> OTTO regelt vervoer Polen naar stembus
> OTTO Work Force neemt Olympia Duitsland over
> OTTO bestaat 10 jaar, gesprek met Frank van Gool
> OTTO neemt Olympia Polen over

Bron: OTTO persbericht, 4 oktober 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek