loading
views

STAF zoekt BHV’ers voor uitbreiding Arbocatalogus2 oktober 2010

De Stichting Arbo Flexbranche (STAF) STAF zoekt BHV’ers voor uitbreiding van de Arbocatalogus. STAF breidt de Arbocatalogus voor Vaste Medewerkers in de Uitzendbranche uit met het onderwerp BHV. De Arbowet verplicht bedrijven om BHV op maat in te richten.

Aangezien uitzendorganisaties er in vele vormen en maten zijn, vindt STAF het tijd om voor de verschillende praktijksituaties, op basis van risicoscenario’s, handvatten en passende maatregelen te leveren voor een efficiënte organisatie van BHV.

Uitzendbureaus met BHV-ervaring
STAF zoekt medewerkers van grote, middelgrote en kleine uitzendondernemingen met kennis van of praktijkervaring met BHV. Het gaat om actieve deelname aan twee bijeenkomsten. In de eerste worden ervaringen en wensen uit de praktijk geïnventariseerd en tijdens de tweede worden voorgestelde maatregelen getoetst. Bij deelname wordt een tijdsbesteding van maximaal drie werkdagen in de maanden oktober en november gevraagd.

Aanmeldingen
Doet u mee? Meldt u aan bij STAF via info@arboflexbranche.nl of via 020 – 655 82 11. Bij vragen kunt u contact opnemen met Wendel de Boer.

De catalogus
De huidige arbocatalogus bevat informatie over en handvatten voor de twee brancherisico’s werkdruk en agressie. U vindt de catalogus op www.arbocatalogus-uitzendbranche.nl.

Gerelateerd nieuws
> ArboFlexbulletin 8 – vakantiewerk uitzendkrachten
> ArboFlexBulletin 7 – veilig werken
> ArboFlexBulletin 6 – RI&E uitzendbranche vernieuwd
> ArboFlexBulletin 5 – beperk aansprakelijkheid uitzendbureaus
> Uitzendbureaus belangrijk bij re-integratie
> Preventief spreekuur voor uitzendkrachten
> Arbocatalogus STAF voor vast personeel uitzendbranche

Bron: 2 oktober 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek