loading
views

TMC benoemt Luud Engels tot COOTMC28 juli 2010

TMC kondigt de benoeming aan van Luud Engels als COO van TMC Group. Luud Engels zal tijdens
de eerstvolgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders officieel worden voorgedragen als lid van de Raad van Bestuur.

Luud Engels is afgelopen 6 maanden reeds actief geweest als interim COO binnen TMC Group N.V. De 50-jarige Engels beschikt over een ruime ervaring in de business waarin TMC actief is. Hij heeft diverse interim posities bekleed bij onder meer Assembleon, ASML, Nucletron, Philips Healthcare en Philips Semiconductors.

RvB
Luud Engels wordt verantwoordelijk voor de operatie van TMC Group N.V. en zal tezamen met Thijs Manders, CEO en Rogier van Beek, CFO deel gaan uit maken van de Raad van Bestuur.

Luud Engels COO TMC
Thijs Manders, CEO van TMC Group: “dat Luud gekozen heeft voor TMC als werkgever geeft een enorme blijk van vertrouwen in de organisatie en de toekomst. Wij zijn dan ook verheugd met zijn beslissing. Zijn kennis & kunde hebben afgelopen maanden reeds een goede verandering teweeg gebracht en we zijn overtuigd dat we op korte termijn de vruchten van deze veranderingen gaan plukken. Luud sluit naadloos aan op de huidige organisatie en kent de industrie waarin we actief zijn goed.”

Luud Engels, COO van TMC Group: “TMC staat goed voorgesorteerd om aan de flexibiliteitsvraag van onze klanten naar technische disciplines te voldoen. We zullen blijvend verbeteringen doorvoeren om onze werkondernemers een maximum aan toegevoegde waarde bij onze klanten te laten leveren. Verder zijn we scherp om op de marktvraag van morgen in te spelen en mee te bewegen met de wijzigende modaliteiten waarin onze klanten onze vakmensen voor hen willen laten werken.”

Gerelateerd nieuws

> TMC kans op impairment neemt toe
> TMC – advies SNS blijft gelijk
> SNS: TMC advies buy, koersdoel 10,50 euro
> AEK: TMC advies neutraal
> TMC Group 2009: omzet -/- 12,2%

Bron: TMC, 27 juli 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek