loading
views

Pay for People lanceert Payrollforum.nlLogo Pay for People26 juli 2010

Payrollorganisatie Pay for People lanceert een payrollforum voor discussies over het waarom van payrolling, arbeidsvoorwaarden, cao’s, verantwoordelijkheden, klantinformatie en de rol van payrollorganisaties in de uitzendbranche.

De site moet antwoord geven op vragen als: Welke voordelen heeft payrolling voor de werknemer en wat mag u van een payrollorganisatie verwachten? En waar moet u op letten bij de keuze van een payrollorganisatie?

Hoe werkt het?
Payrollforum.nl is voor iedereen toegankelijk. Net als bij andere fora kunnen gebruikers zich registreren of als gast reageren. Gebruikers kunnen zelf een discussie starten en reageren op lopende discussies. Onderwerpen die op het forum aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld het waarom van payrolling, arbeidsvoorwaarden, cao’s, verantwoordelijkheden, klantinformatie en de rol van payrollorganisaties in de uitzendbranche.

Pay for People
Medewerkers van Pay for People monitoren de bijdragen op het forum en letten er op dat gebruikers de huisregels in acht nemen. Ook zullen zij inhoudelijk reageren op onderwerpen. Voorop staat dat het forum van de gebruikers is. De onderwerpen die aan bod komen, zijn de onderwerpen waar bezoekers ook echt meer informatie over willen.

Waarom Payrollforum.nl?
Pay for People directeur Wouter Veer: “er is veel informatie te vinden op het web over payrolling, maar het meeste is afkomstig van payrolldienstverleners en dus eenzijdige informatie. Wij geven met het Payrollforum meerdere partijen de mogelijkheid te reageren op een onderwerp en zelf onderwerpen aan te kaarten. Vooral dat laatste vinden we heel belangrijk. Wat leeft er en waar is behoefte aan? Daarom zijn er nu ook maar enkele topics aangemaakt ter inspiratie, zodat gebruikers zelf vorm kunnen geven aan het forum. Uiteindelijk zal op Payrollforum.nl een schat aan informatie ontstaan, zullen er levendige discussies worden gevoerd en houden we elkaar scherp.”

Gerelateerd nieuws
> Pay for People introduceert Pay4me
> Bijeenkomst backoffice diensten Pay for People
> Payroll Service Centre – informatieve workshop zie ook diensten Payroll Service Centre
> Pay for People verkiest ‘klassieke’ uitzend CAO’s

Bron: Pay for People, 26 juli 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek