loading
views

Randstad Nederland versterkt centrale directie

Logo10 juli 2010

Randstad Nederland versterkt het centrale directieteam. Per 1 september aanstaande treden Reiant Mulder en Corné Verbraak toe tot het Randstad Directie Team.

“Deze uitbreiding past binnen ons beleid om de organisatie nog slagvaardiger te maken en hiermee blijvend te kunnen anticiperen op de steeds veranderende arbeidsmarkt”, aldus algemeen directeur Randstad Nederland Chris Heutink.

Reiant Mulder

Reiant Mulder (33) is momenteel werkzaam als Managing Director bij I-bridge, het Shared Service Center voor de Nederlandse werkmaatschappijen van Randstad Holding. In zijn nieuwe functie is hij onder meer verantwoordelijk voor Search&Selection en Professionals van Randstad Nederland.

Corné Verbraak

Corné Verbraak (44) is zijn carrière in de uitzendbranche gestart bij Vedior. Sinds mei 2008 werkt hij als Managing Director bij Tempo-Team Group Benelux. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor het onderdeel Uitzenden en Detacheren van Randstad Nederland.

Roland Berendsen

Roland Berendsen (50) wordt, na 6 jaar deel te hebben uitgemaakt van het Randstad Directie Team, per 1 oktober algemeen directeur van de Rederij Clipper Stad Amsterdam.

Randstad Directie Team

Het Randstad Directie Team zal, naast de twee nieuwe leden, bestaan uit algemeen directeur Randstad Nederland Chris Heutink, Financieel Directeur Hans van Slooten, Directeur Operations Hans Hoogeveen en HR Directeur Ton Hopmans.

Gerelateerd nieuws
> Randstad – adviezen en koersdoelen
> Randstad Callflex – Janine Bos nieuwe directeur

Bron: Randstad, 10 juli 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek