loading
views

Randstad en Saxion strategische partnersLogo2 juli 2010

Randstad en Saxion zijn een convenant overeengekomen voor een strategisch partnership met een looptijd tot juli 2014.

Dinsdag bekrachtigden dhr. J.W. Boomkamp (Raad van Bestuur Saxion) en dhr. J. de Jong (Regiodirecteur Randstad) dit convenant met een handtekening.

Randstad en Saxion
Saxion en Randstad profileren zich in hun markten en voor hun doelgroepen als A-merk. Door middel van een partnership verbinden ze zich om elkaar daarin te ondersteunen. Saxion maakt gebruik van de kennis van Randstad om zich te versterken op de thema’s uit haar strategische visie. Randstad participeert in en maakt gebruik van Saxion-activiteiten, die een positieve impact hebben op de doelgroepen van Randstad.

Vier strategische thema’s
De samenwerking is vormgegeven in diverse gezamenlijke projecten, passend in de vier strategische thema’s van Saxion: professionalisering, excellentie, onderwijsintensivering en internationalisering. Voorbeelden hiervan zijn een regionaal P&O-netwerk, in samenwerking met KPMG voor Saxion afgestudeerden voor de Academie Mens en Arbeid, sollicitatietrainingen voor Saxionstudenten, gezamenlijke lezingen op het gebied van de internationale arbeidsmarkt en de Randstad Topsportacademie bij Saxion.

Randstad Campus
Randstad heeft vestigingen in de locaties van Saxion in Deventer en Enschede. Binnenkort krijgen deze vestigingen de nieuwe naam: Randstad Campus.


De heren Boomkamp (voorzitter Raad van Bestuur Saxion – links) en De Jong (Regiodirecteur Randstad) ondertekenen convenant.

Gerelateerd nieuws
> Randstad samenwerking met G4S
> Randstad, Manpower en USG halen contract Rijk binnen
> Randstad verkoopt assessmentactiviteiten

Bron: Saxion, 1 juli 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek