loading
views

07 2010 – Randstad Werkmonitor juni

Datum Juli 2010
Titel Randstad Werkmonitor: broos herstel mobiliteit
Auteur/Bron Randstad
Document Randstad Werkmonitor juni 2010
Samenvatting

Jongere werknemers – en met name in handel en distributie – zijn in de zomerperiode veel harder aan vakantie toe dan oudere. Dit heeft vooral te maken met de werkdruk die de laatste tijd volgens velen (55 procent) is toegenomen. Intussen zijn in Nederland acht van de tien werknemers behoorlijk tevreden over de wijze waarop zij werk en privé met elkaar combineren. Dat blijkt uit de Randstad Werkmonitor, die Blauw Research uitvoerde onder 810 werknemers in loondienst. Het onderzoek geeft een interessant actueel beeld van de arbeidsmarkt.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek