loading
views

Nieuw: MensenNetwerk Nederland

MensenNetwerk29 april 2010

MensenNetwerk is een netwerk van zelfstandige uitzendbureaus, werving- en selectieorganisaties en detacheringclubs.

Onder MensenNetwerk Nederland hangen drie labels: UitzendNetwerk, WervingsNetwerk en DetacheringsNetwerk.

MensenNetwerk
Onder het label van MensenNetwerk profiteren aangesloten bureaus van een gebundeld en daardoor groot kandidatenbestand. Directeur Richard Henderickx: “Gezamenlijk groeien we veel sneller dan welke bestaande uitzendorganisatie ook. Tegelijkertijd blijft iedere netwerkpartner zelfstandig, waardoor de beste service voorop blijft staan. Echter wel tegen de scherpste prijs gezien de lage overheadkosten. Ook op dat gebied concurreren we dus met de grote uitzendorganisaties.

Tijd voor verandering
Vroeger gold dat een arbeidsbemiddelingsbureau voordeel had bij een vestiging op iedere straathoek. Mensen konden binnenlopen, zich inschrijven en eventueel gelijk een intakegesprek voeren. Henderickx: “Nu is dat eerder een nadeel vanwege de overheadkosten, die de eindklant krijgt doorberekend. Ook omdat veel kandidaten zich steeds vaker via internet inschrijven. Of, zelfs alleen via internet te vinden zijn. Denk aan social media, een ontwikkeling die niet te stoppen is. Daarom is geavanceerde internettechnologie het bindmiddel bij alle netwerkpartners van MensenNetwerk Nederland en ligt de nadruk op ‘het nieuwe werken’.”

Het nieuwe werken
Onder het nieuwe werken verstaat MensenNetwerk Nederland, dat een zelfstandig uitzendbureau, werving- en selectieorganisatie of detacheringclub niet gebonden is aan een locatie en vaste tijden om te werken. Bovendien dragen ze zelf de verantwoordelijkheid voor hun werk, waardoor een goede service voorop blijft staan. Verder leveren ze vanuit eigen expertise en onder eigen naam een toegevoegde waarde binnen een groter geheel.

Gerelateerd nieuws
> Nieuw: NSWU, Nederlandse Samenwerkende Uitzendbureaus


Bron: Persbericht MensenNetwerk Nederland, 29 april 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek