loading
views

Payroll Select start pilot met eigen callcenter

Naar website Payroll Select28 april 2010

Payroll Select is onlangs een nieuwe pilot gestart door een eigen intern callcenter op te richten. Het callcenter, dat in eerste instantie zal bestaan uit een team van vier medewerkers (teleconsultants), zal zich primair richten op het genereren van nieuwe leads voor het sales team van de organisatie.

Monique Ramondt, commercieel manager: “Er is een behoorlijke concurrentiestrijd gaande in onze branche. Er zijn veel aanbieders van de payroll dienstverlening. Vanwege onze schaalgrootte en ons “full service concept” hebben wij de mogelijkheid ons commerciële team op onderscheidende wijze neer te zetten.”

Het callcenter
Dat doet Payroll Select te Zutphen o.a. door middel van het callcenter. “Werken met teleconsultants is voor ons bovendien veel effectiever gebleken dan bijvoorbeeld deelnemen aan beurzen of het plaatsen van advertenties. Het begrip payrolling is bij veel ondernemers wel bekend, maar de exacte ins en outs van de dienstverlening (nog) niet. En vanwege de vele aanbieders worden er al snel ‘appels met peren vergeleken’. De teleconsultant kan in een eerste persoonlijke gesprek direct veel gerichter ingaan op de specifieke klantbehoeften, de verschillen tussen de aanbieders en de vele voordelen van payrolling,” aldus Ramondt.

Vacature
De teleconsultants worden binnen de organisatie flexibel ingezet. Zo kunnen de medewerkers parttime werken en grotendeels hun eigen uren indelen. “Ideaal voor commerciële talenten die nu werkloos thuis zitten omdat er zo weinig uitdagend parttime werk is in onze regio”, geeft Monique aan. Wil je ook als teleconsultant bij Payroll Select aan de slag? Bel dan 0575-548550 of kijk op www.payrollselect.nl/vacatures

Gerelateerd nieuws
> Payroll Select officieel VPO lid
> Payroll Select ontvangt 2e NEN 4400-1 certificaat
> Payroll Select: groei 6% in 2009

Bron: Payroll Select, 8 maart 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek