loading
views

Nieuw: NSWU, Nederlandse Samenwerkende Uitzendbureaus

28 april 2010

NSWU presenteert een online platform speciaal voor de uitzend-, detacherings- en re-integratie branche. NSWU wil de collectieve belangen van uitzenders behartigen op regionaal en landelijk niveau, om landelijke afspraken met bedrijven te maken terwijl intermediairs regionaal opereren.

“Aangesloten zijn bij de NSWU betekent dat je de krachten bundelt en het uitzendnetwerk vergroot, om zodoende meer invloed te kunnen uitoefenen voor kleine en de middelgrote ondernemingen, die werkzaam zijn in de uitzend-, detachering en re-integratie branche”, aldus NSWU in een persbericht.

Inkoopvoordeel
Voordelen zijn aanzienlijke inkoopkortingen dankzij mantelovereenkomsten die de NSWU heeft afgesloten, met directe toegang tot diverse aangesloten bedrijven, zo meldt het persbericht. Voor het aanvragen en de ondersteuning van subsidies of de scherpe prijzen van, verloningsprogramma’s, adressenbestanden, plaatsen van personeelsadvertenties, ziekteverzuim of verzekeringen. Verder krijgen aangesloten intermediairs gratis toegang tot de benefitshop; gericht op ontspanning na het werk. Met veel tips & aanbiedingen voor activiteiten met het gezin, vrienden of collega’s.

Opdrachtgevers profiteren mee
Zowel inleners als hun opdrachtgevers kunnen profiteren van de mantelovereenkomsten die de NSWU heeft gesloten. NSWU biedt de mogelijkheid om direct gebruik te maken van de faciliteiten op de website, bv centrale inkoop en de benefitshop.

Actueel overzicht trends
Door de bundeling van krachten met andere ondernemers ontstaat een belangrijke voorsprong. Zo blijft u op de hoogte van de marktontwikkelingen en met het aanbod en toepassingen van nieuwe producten en diensten. Daarnaast heeft u altijd een actueel overzicht van de maatschappelijke trends en belangen die voor uw bedrijf relevant zijn.

Gratis vacatures plaatsen en cv’s doorzoeken
Leden van de NSWU kunnen niet alleen op het online platform vacatures gratis plaatsen, maar ook gratis de extern geplaatste cv’s van de kandidaten doorzoeken die een goede match voor openstaande vacatures kunnen zijn. Kandidaten hebben ook de mogelijkheid direct bij de leden te solliciteren.

Regionaal of Landelijke advertenties:
NSWU biedt een marketing strategie die de krachten van uitzend-, of detacheringbureaus moet bundelen, zodat de kans om gevonden te worden veel groter is dan wanneer men alleen opereert. Via NSWU kunnen leden zowel regionaal als landelijk adverteren.

Toekomst visie
NSWU gaat ook nog diverse maatschappelijke belangen toevoegen, zoals mindervalide, 45 plussers en het probleem personeel in de kinderopvang. Naast de geplaatste cv’s van de werkzoekende, komt er op het online platform ook een mogelijkheid om interne cv’s, van goede kandidaten die een intermediair zelf niet heeft kunnen plaatsen, tegen betaling aan te bieden. Ook wordt er binnenkort een afgeschermde communicatie pagina aangemaakt via Linkedin waar allerlei vragen, probleemstellingen en antwoorden gevonden kunnen worden.

Gerelateerd nieuws
> Nieuw: MensenNetwerk Nederland


Bron: NSWU, 28 april 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek