loading
views

Driessen HRM_Payroll lanceert jobboard DriessenJobsLogo28 april 2010

Driessen HRM_Payroll, dé HRM-dienstverlener voor de overheid, onderwijs en zorg & welzijn, lanceerde begin april het jobboard DriessenJobs. Een online platform waar organisaties uit de publieke sector en kandidaten elkaar kunnen vinden op de markt van vraag en aanbod van vacatures.

DriessenJobs is een uitgebreide CV- en vacaturebank op internet, specifiek gericht op de sectoren overheid, onderwijs en zorg & welzijn. Op deze nieuwe site worden werkgevers uit de publieke sector en kandidaten in staat gesteld elkaar te ontmoeten.

Kenmerken vacaturesite:
Kandidaten wordt de mogelijkheid geboden gratis hun CV op www.driessenjobs.nl te zetten. Ook kunnen ze binnen de website actief op zoek gaan naar passende vacatures. Organisaties in de publieke sector krijgen de mogelijkheid om ongelimiteerd al hun vacatures op www.driessenjobs.nl te plaatsen. Ook kunnen zij in de geplaatste CV’s zoeken naar geschikte kandidaten met ervaring binnen de publieke sector.

Brede inzet
Alle opdrachtgevers van Driessen kunnen gratis gebruik maken van DriessenJobs. Kandidaten bestaan, naast de (voormalige) payroll-krachten van Driessen ook uit andere geïnteresseerden in een functie binnen de publieke sector. Op deze manier ontstaat een unieke ‘ontmoetingsplek’ voor werkgevers uit de non-profit sector en kandidaten, waarvan de meesten met kennis van en ervaring in deze sector.

Goed werkgeverschap
DriessenJobs is ontstaan vanuit de payroll-dienstverlening van Driessen. Waar payroll in de beginjaren nog met name het verlonen van medewerkers betrof, heeft payroll zich ontwikkeld tot een brede dienstverlening binnen Driessen, waarbij ‘goed werkgeverschap’ een belangrijk thema is. “In onze ogen dient goed werkgeverschap verder te reiken dan alleen de periode van het tijdelijke dienstverband, het heeft ook betrekking op juist de periode daarna. Voor veel payroll-krachten is het dienstverband via Driessen een tijdelijke situatie, een stap in hun loopbaan. Wij helpen hen met DriessenJobs verder bij het maken van een volgende stap,” aldus directeur Jeroen Driessen.

Matchen zonder tussenkomst van Driessen
Bij het tot stand brengen van een goede match via de website www.driessenjobs.nl speelt Driessen geen actieve rol; zij zorgen er zonder tussenkomst enkel en alleen voor dat via de website kandidaten en werkgevers elkaar makkelijk, goed en snel kunnen vinden. Driessen houdt zich verder niet bezig met werving & selectie, maar biedt met DriessenJobs een extra service naar organisaties in de publieke sector.

Gerelateerd nieuws
> Driessen HRM_Payroll organiseert HR Awards 2010
> Driessen HRM_Payroll wint mega-opdracht gemeente Utrecht
> Driessen HRM_Payroll: omzetgroei bijna 15%

Bron: Driessen, 28 april 2010 en DriessenJobs

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek