loading
views

Olympia Uitzendbureau opent vestiging in Aalsmeer

Logo24 april 2010

De 124e vestiging van Olympia Uitzendbureau werd geopend met de brullende motor van de Dakar Rally Buggy van autocoureur Tim Coronel. Hij bracht de nieuwe franchisenemer, Marcel van der Heiden, in een aparte buggy achter hem mee tot voor de nieuwe vestiging in de smalle Zijdstraat van Aalsmeer.

Van der Heiden heeft zelf 14 jaar ervaring in de uitzendbranche, als klant én als sollicitant, waardoor hij zich goed in de positie van beide partijen kan verplaatsen, aldus Olympia.

Liever ‘nee’ dan een slechte match

“In deze hectische tijden lijkt niemand meer echt de tijd te nemen om naar elkaar te luisteren”, stelt Marcel van der Heiden. “Wij menen juist dat naar elkaar luisteren een goede investering is voor een succesvolle samenwerking tussen klant en werkzoekende. Dit is het enige, werkende recept voor het realiseren van een goede match tussen beide partijen. Ik verkoop dan ook liever ‘nee’ dan dat ik een slechte match maak.”

“We hebben er alle vertrouwen in dat Marcel de ‘We love to work for you’ mentaliteit van Olympia kan vertalen in een succesvolle onderneming”, zegt Jelle Bultsma, Algemeen Directeur van Olympia Uitzendbureau B.V. “Zijn aanpak is in overeenstemming met waar Olympia voor staat: niet alleen dienstverlenend zijn, maar ook actief meedenken en de snelste en kwalitatief de beste willen zijn.”

Gerelateerd nieuws
> Olympia Nederland verkocht aan NIBC
> Olympia breidt aantal vestigingen uit
> Doorstart Olympia Nederland

Bron: Olympia Uitzendbureau, 23 april 2010FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek