loading
views

Driessen HRM_Payroll organiseert HR Awards 2010

Logo20 april 2010

Driessen HRM_Payroll, dé HRM-dienstverlener voor de overheid, onderwijs en zorg & welzijn, organiseert dit jaar voor de tweede maal de HR Awards. Dit is dé award voor HR Professionals in de non-profit sector. Ook jonge talenten die nu al een vliegende start maken in HR worden beloond.

Driessen heeft het initiatief genomen jaarlijks deze HR Awards uit te reiken. Vorig jaar is de eerste editie succesvol verlopen.

Jury

Voor 2010 is dezelfde deskundige en onafhankelijke jury bereid gevonden om de finalisten van de HR Awards te beoordelen en uiteindelijk de winnaars te kiezen. Mr. drs. Bas Verkerk, Burgemeester van gemeente Delft en voorzitter College van Arbeidszaken VNG ‘vertegenwoordigt’ de sector overheid. De heer drs. Aad Schouten, Directeur HR in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam, jureert vanuit het perspectief van zorg en welzijn. Voorzitter College van Bestuur ROC ter AA, mevrouw Antoinette Knoet-Michels, beoordeelt vanuit de invalshoek van onderwijs. Eveneens vanuit het onderwijs jureert prof. dr. Marc Vermeulen, directeur IVA Beleidsonderzoek en Advies. Directeur van Driessen, drs. ing. Michaël Munnich is de voorzitter van de jury.

HR Professionals
Enerzijds is Driessen op zoek naar juist die HR professional die boven het maaiveld uitsteekt. De HR professional die een innovatieve praktijkcase kan indienen. Iemand die wellicht een nieuwe visie op het vak kan geven. Zo won Lieke Lange, personeelsadviseur bij Pluryn, vorig jaar de titel HR Professional 2009 met een door haar ingediende case en visie op het vraagstuk HRM & Service Level Agreements. Deze vernieuwende aanpak wil ze nu verder doorzetten.

HR Talenten
“Anderzijds zijn jonge talenten van onmisbaar belang voor de toekomst van het HR-vak”, aldus Michaël Munnich. HR Talenten verdienen aparte aandacht in deze awards. Iedereen die bijna of onlangs afgestudeerd zijn op gebied van bijvoorbeeld personeelsmanagement, bedrijfswetenschappen, human resource management, bedrijfspsychologie of organisatiewetenschappen worden van harte uitgenodigd zich aan te melden via www.hrawards.nl.

Dit kan met een recente praktijkcase of een ingediende of in te dienen afstudeerscriptie. Dorine van Gijn, jr. personeelsadviseur bij Warande, won vorig jaar de verkiezing HR Talent 2009. Zij gaat met het gewonnen bedrag een opleiding volgen.

Winnaars en winst
De winnaars worden bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in november van dit jaar. De prijs bestaat naast de titel uit een trofee en een geldbedrag ter besteding aan een zelfgekozen doel voor de eigen HR-professionalisering of die van de organisatie. Dit alles gebeurt onder het motto: “Je organisatie is non-profit, jij gaat voor de winst!”. Kandidaten kunnen zich tot 1 augustus aanmelden via de website www.hrawards.nl.

Gerelateerd nieuws
> Driessen HRM_Payroll wint mega-opdracht gemeente Utrecht
> Driessen HRM_Payroll: omzetgroei bijna 15%

Bron: Driessen, 20 april 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek