loading
views

Randstad, Manpower en USG halen contract Rijk binnen (update 16 april)Logo
Logo
Manpower_logo.jpg
Logo USG People
CapitalP

12 april 2010

De komende twee jaar is Randstad Groep Nederland samen met Manpower en Start/Content (USG People) het uitzendbureau voor een groot deel van de Rijksoverheid. Randstad en Tempo-Team scoorden in hun gezamenlijke aanbieding het hoogst van alle inzendingen.

De opdracht is in het kader van de Interdepartementale aanbesteding, Inhuur Flexibele Arbeidskrachten Rijk 2010 (IFAR) waaraan tien van de dertien ministeries en aan het Rijk gelieerde organisaties als de Algemene Rekenkamer, de Raad van State en de Tweede Kamer deelnemen.

Een belangrijk punt waarop de aanbesteding is beoordeeld is maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Een van de belangrijkste contracten in de branche
Het contract met een geschatte totale waarde van 90 miljoen euro per jaar, voor 2 jaar, en geldt in de uitzendbranche als een van de grootste in omzet. De verdeling van het totaalbedrag van euro 90 mln is op dit moment niet duidelijk.

CapitalP
Voor payrolling is alleen USG People-onderdeel CapitalP gecontracteerd, volgens het persbericht van USG People. Volgens het FD is de waarde van het payroll-contract bij het Rijk circa euro 30 mln per jaar. Randstad Holding nv was tot nog toe verantwoordelijk voor een relatief groot deel van deze taken.

Gerelateerd nieuws
> Tempo-Team geeft Warchild flexwerkers met Kerst
> Randstad verkoopt assessmentactiviteiten
> Tempo-Team start uitzendbureau MOMoney

Bron: FD, 16 april 2010 en Randstad en Tempo-Team en USG People april 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek