loading
views

Qjobs opent vestiging in Zetten


 
| FlexNieuws » |
 

Naar qjobs.nl

13 april 2010

Uitzendbureau Qjobs opent nieuwe franchisevestiging in Zetten.

Franchiseondernemer Simon Talapessy startte in Zetten zijn Qjobs Overbetuwe. Dit kantoor opereert landelijk, in met name de drie sectoren: bouw, techniek en het onderhoud van functionele groenvoorzieningen zoals golfbanen en voetbalvelden.

Meer dan traditioneel bemiddelen
Werkgevers profiteren bij Qjobs naast de ‘klassieke’ bemiddelingsfunctie ook van low-cost en transparante payrollservices. Werkzoekenden profiteren van moderne, effectievere vindmogelijkheden voor passend werk en van stipte uitbetaling van hun loon. Met behulp van geavanceerde software en systemen.

Contact
Qjobs Overbetuwe is zowel tijdens als buiten kantooruren bereikbaar via:
– 026-4723134 of 06-19191939
– Skypenaam: qjobsoverbetuwe
simon.talapessy@qjobs.nl

Qjobs komt naar de klant toe
Qjobs behoort tot de nieuwste generatie uitzendbureaus, waarin enthousiaste ondernemers gebruikmaken van de modernste communicatiemiddelen. Qjobs begeleidt werkgevers en werkzoekenden op een snelle, effectieve en kostenbesparende manier in het vinden van flexwerk(ers). Omdat de meeste zaken online plaatsvinden, werkt Qjobs niet met kantoorlocaties. Gesprekken vinden plaats bij de klant of op een willekeurige locatie. De kostenbesparing die deze overheadbesparing oplevert, maakt scherp concurrerende prijsstellingen mogelijk.

Gerelateerd nieuws
> Qjobs vestiging Hoorn geopend

Bron: Persbericht Qjobs Overbetuwe, 13 april 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek