loading
views

StiPP verbetert pensioenadministratie in 2011

13 april 2010

StiPP verbetert processen pensioenadministratie in 2011.

StiPP vindt het noodzakelijk om de pensioenadministratie te verbeteren. Daarom maakt het pensioenfonds in 2011 de overstap naar een nieuw administratiesysteem. Dit nieuwe systeem sluit beter aan bij de uitvoering van de pensioenregeling van StiPP, waardoor de verwerking van de gegevens voor de pensioenadministratie efficiënter verloopt. Het nieuwe systeem maakt het StiPP ook mogelijk strikter te handhaven. Uitgangspunt daarbij is dat iedere werkgever in de uitzendbranche de verplichte premie daadwerkelijk afdraagt.

Pensioenadministratie
Werkgevers in de uitzendbranche zijn verplicht aangesloten bij de Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten, in het kort StiPP. Maandelijks worden de noodzakelijke gegevens aangeleverd voor de pensioenadministratie. Syntrus Achmea Pensioenbeheer, de pensioenuitvoerder van StiPP, verwerkt deze gegevens.

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek