loading
views

Nieuw: Feyenoord Werkt (update 10 april)

Logo9 april 2010

Feyenoord heeft een uitzendbureau opgezet samen met de Rotterdamse.

De club probeert hiermee een nieuwe inkomstenbron aan te boren. 50 procent van de winst van Feyenoord Werkt gaat namelijk naar de clubkas. De fans kunnen via het bureau een passende baan vinden en daarnaast ook hun club steunen.

Via www.feyenoordwerkt.nl kunnen de fans kijken of er voor hen een baan beschikbaar is. Het (Rotterdamse) bedrijfsleven kan op de site vacatures plaatsen.

de Rotterdamse
Op de site van Feyenoord Werkt staat het een samenwerkingsverband is tussen Feyenoord en de Rotterdamse.

de Rotterdamse dR BV (handelend onder de naam de Rotterdamse) en Feyenoord Werkt BV zijn onderdeel van Nieuborg Beheer NV waaronder ook Fier Holdings BV valt en eigendom is van Andre Nieuborg.

Feyenoord Werkt
“Voor iedereen die op zoek is naar passend werk of voor wie toe is aan een nieuwe uitdaging in zijn of haar werkende carrière, kan Feyenoord Werkt dé oplossing zijn. Feyenoord Werkt kan worden gezien als een concept dat niet alleen bijdraagt aan de verbetering van de financiële positie, maar ook als een logisch gevolg op de doelstelling van Feyenoord zich maatschappelijk breder in te zetten en wat terug te doen voor Rotterdam en Rotterdam-Zuid”, lichtte commercieel directeur Mark Koevermans op de website toe.

Gerelateerd nieuws
> FC Utrecht Uitzendbureau organiseert ‘penaltyrace’
> Samenwerking Nedflex en Vitesse

Bron: Feyenoord Werkt, 9 april 2010 en de Rotterdamse

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek