loading
views

Test je eigen vacature! – gratis bij Campaign GroupLogo8 april 2010

Een succesvolle werving- en selectieprocedure start met een goed opgestelde vacaturetekst. Uit de Vacaturetestdagen 2010, georganiseerd door Campaign Group, is gebleken dat 69% van de vacatureteksten niet wervend is geschreven.

Werkgevers zetten kandidaten dus blijkbaar onvoldoende aan tot solliciteren. Om niet tot deze groep te horen en inspiratie op te doen voor uw eigen vacatureteksten, organiseert Campaign Group de gratis lunchsessie ‘Test je eigen vacature’.

De lunchsessie
Het doel is om op een interactieve wijze – samen met vakgenoten – kritisch te kijken naar uw eigen geschreven vacaturetekst. Na deze lunchsessie kent u de basiselementen van een goede vacaturetekst, kunt u zelf uw vacaturetekst op kritische wijze beoordelen en heeft u kennis en inzichten uit kunnen wisselen met vakgenoten.

Voor wie?
De lunchsessie is bedoeld voor recruiters, P&O’ers, HRM’ers en (arbeidsmarkt)communicatie medewerkers van directe werkgevers / corporates.

Tijd & plaats
De lunchsessies staan gepland op 15 en 29 april 2010, van 12.00 uur tot 14.00 uur op het kantoor: Hulstkamp Gebouw, Maaskade 119 te Rotterdam.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan Cécile Reulen: cecile@campaigngroup.nl onder vermelding van: Uw naam en functie, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en de datum waarop u graag wilt deelnemen (15 of 29 april). Stuur vooral ook de vacature mee die u graag wilt bespreken! Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Gerelateerd nieuws
> Social media reddingsboei recruitment 2010?
> Vacatureteksten scoren onvoldoende

Bron: Campaign Group, april 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek