loading
views

Fusie Derksen Dienstverlening en VTU PeopleLogo8 april 2010

De aandeelhouders en directies van Derksen Dienstverlening en VTU People hebben afgelopen week na een periode van intensieve gesprekken hun handtekeningen gezet onder de fusieovereenkomst.

Hierdoor worden vanaf 1 april 2010 de krachten van de twee organisaties definitief gebundeld. De nieuwe onderneming zal in Nederland verder gaan onder de VTU People en vanuit het hoofdkantoor in Nieuwegein bestuurd worden.

Directie
De dagelijkse leiding komt in handen van Kees van Riel (financieel directeur) en Jurgen van Zwol (algemeen directeur). Doelstelling van de nieuwe onderneming is zich te richten op uitbreiding van haar positie in Europa. Naast het uitbreiden van het bestaande netwerk in Nederland, België en Polen zal VTU People zich richten op de markten in Slowakije, Hongarije, Portugal en Turkije.

Door de bundeling van de twee ondernemingen ontstaat een solide organisatie die de Europese arbeidsmarkt voorziet van gekwalificeerd en professioneel personeel. De nieuwe organisatie staat voor innovatie, persoonlijke aandacht en professionaliteit, aldus VTU People.

VTU People
VTU People heeft als kerntaken het leveren van technisch en productie- cq logistiek personeel. Momenteel wordt dit gedaan van de vestigingen in Bergen op Zoom, Breda, Zevenbergen, Barendrecht en Veghel. Daarnaast heeft VTU People twee ondernemingen in België (Keyworks en Cervo Engineering) die actief zijn op de Belgische arbeidsmarkt.

Derksen Dienstverlening
Derksen Dienstverlening heeft als kerntaken het leveren van productie- cq logistiek personeel vanuit de vestigingen in Purmerend, Venray en Duiven. Daarnaast heeft Derksen een drietal vestigingen in Polen van waaruit de werving voor de Nederlandse en Belgische markt wordt verzorgd.

Naamswijziging
Door de fusie ontstaat er een organisatie met locaties in Nederland, België en Polen. De naam Derksen Dienstverlening zal plaats gaan maken voor VTU People. Ook zullen de bestaande Derksen vestigingen omgebouwd worden tot VTU People vestigingen. De merken op de Belgische arbeidsmarkt (Keyworks en Cervo Engineering) zullen hun naam behouden.

Visie VTU People : We Create Solutions!
“VTU People is als innovatieve organisatie continue op zoek naar de beste oplossing. Hiermee voegen wij waarde toe en zorgen wij dat al onze belanghebbenden zich blijvend ontwikkelen.”

Gerelateerd nieuws
> Doorstart detacheringsbureau DMK

Bron: VTU People, 8 april 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek