loading
views

OTTO Work Force neemt Olympia Duitsland over

OTTO2 april 2010

OTTO Work Force heeft de Duitse divisie van het in problemen geraakte uitzendconcern Olympia Flexgroup AG overgenomen.

Olympia Duitsland heeft een groot kantorennetwerk en een uitgebreid klantenbestand. In 2008 realiseerde deze divisie nog een omzet van 63 miljoen Euro en plaatste het wekelijks 2.200 uitzendkrachten. De omzetverwachting voor 2010 is 45 miljoen Euro.

Perfecte groeimarkt
Directievoorzitter Frank van Gool van OTTO Work Force: “De overname van Olympia Duitsland past uitstekend in onze groeistrategie. We werken hard aan onze Europese expansie en de Duitse markt is een perfecte groeimarkt voor ons. Zeker met het oog op het opengaan van de Duitse grenzen in 2011 voor werknemers uit EU-lidstaten in Midden- en Oost-Europa”. Eerder dit jaar nam OTTO Work Force de Poolse divisie van de Olympia Flexgroup AG over.

Omvang Olympia Duitsland
Olympia Duitsland heeft 32 kantoren, waarvan 14 in Nordrhein-Westfalen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Düsseldorf. 60% van de uitzendkrachten werkt in de logistiek en industrie; 40% in administratieve functies. Het bedrijf blijft zelfstandig en onder haar eigen naam opereren. Algemeen directeur Michiel Schlatmann van Olympia Duitsland: “Ik ben erg tevreden met de overname door OTTO Work Force. Het concept van OTTO sluit goed aan bij onze diensten. OTTO biedt de continuïteit voor de verdere uitbouw van onze onderneming. Internationale arbeidsbemiddeling is bovendien een mooie aanvulling op ons huidige dienstenpakket”.

OTTO Work Force
OTTO Work Force is de grootste internationale arbeidsbemiddelaar van Nederland. Daarnaast zendt het bedrijf uit in Polen, Tsjechië, Slowakije, Engeland en België. Vorig jaar behaalde OTTO Work Force een omzet van bijna 100 miljoen Euro. Het hoofdkantoor is gevestigd in Venray; in Midden- en Oost-Europa heeft het uitzendbureau 15 kantoren. OTTO Work Force is lid van de ABU en VCU gecertificeerd. Dit jaar viert de onderneming haar 10-jarig bestaan.

Gerelateerd nieuws
> OTTO bestaat 10 jaar, gesprek met Frank van Gool
> OTTO neemt Olympia Polen over
> OTTO breidt directie uit

Bron: OTTO Work Force, 2 april 2010 en Olympia FlexGroup, 2 april 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek