loading
views

Jeannine Peek algemeen directeur UniqueLogo Unique21 december 2009

Jeannine Peek (40) is benoemd tot algemeen directeur van Unique en volgt hiermee Michel de Lassacquère op, die de afgelopen vier jaar deze functie bekleedde. Naast algemeen directeur van Unique blijft zij ook algemeen directeur van Content.

Dit is het resultaat van de eerder aangekondigde fusie van deze uitzendorganisaties. Jeannine zal vanuit haar dubbelfunctie vorm gaan geven aan het Unique dat na de fusie ontstaat.

Jeannine PeekDell, MCI WorldCom en KPN
Voor Jeannine Peek in 2008 startte als algemeen directeur bij Content, was ze actief in commerciële en leidinggevende functies bij diverse ICT-organisaties. Zo bekleedde ze functies bij Dell, MCI WorldCom en KPN.

Grootste specialist in kantoorpersoneel
“In oktober dit jaar werd bekend dat Content en Unique, twee sterke merken van de USG People holding, samengevoegd worden tot het nieuwe Unique”, vertelt Jeannine Peek. “Het nieuwe directieteam is nu vastgesteld en ik ben verheugd dat ik de rol van algemeen directeur op me mag nemen. Ik zie in de organisaties en culturen van Content en Unique erg veel overeenkomsten die elkaar kunnen versterken. Door deze samenvoeging zijn we de grootste specialist in kantoorpersoneel geworden. Een enorm concurrentievoordeel en een prachtige uitdaging om deze positie te gaan benutten en uitbouwen.”

Gerelateerd nieuws
> Jeannine Peek nieuwe directeur Content

Bron: Unique, 21 december 2009FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek