loading
views

PDZ Beheer wordt STAN Partnerships


 
| FlexNieuws » |
 

PDZ17 december 2009

PDZ Beheer BV is hernoemd naar STAN Partnerships BV. Belangrijkste reden: het benadrukken van de relatie met aandeelhouder Stichting Arbeidsmarktstrategie Noordwest-Holland en het creëren van afstand met de huidige werkmaatschappijen in verband met toekomstige nieuwe activiteiten.

De merknamen van de werkmaatschappijen PDZ Uitzendbureau en Talentworx in Food blijven ongewijzigd. Dit laat het bedrijf weten in een persbericht.

PDZ Uitzendbureau
PDZ Beheer, in de Noord-Hollandse regio met name bekend via de activiteiten van werkmaatschappij PDZ Uitzendbureau, is actief op de arbeidsmarkt en wil de komende jaren verder investeren in nieuwe initiatieven. “We zien de arbeidsmobiliteit steeds verder toenemen en er ontstaat bij werknemers een behoefte om zich goed te laten informeren over het opbouwen van hun carrière”, vertelt Timo de Regt algemeen directeur van STAN Partnerships BV. “Daarnaast voorzien werkgevers de gevolgen van de krapte op de arbeidsmarkt en blijft het van belang om de instroom op de arbeidsmarkt af te stemmen op de behoefte van werkgevers”. STAN Partnerships BV wil daar een trekkende positie in aannemen.

Talentworx in Food
Naast het beschikbaar stellen van tijdelijk personeel, zoals PDZ met de uitzendbureaus doet, is dit jaar gestart met Talentworx in Food, een bedrijf dat leer-werk trajecten aanbiedt specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie. Aandeelhouder Stichting Arbeidsmarktstrategie Noordwest-Holland participeert in projecten die het aanbod van personeel in de regio moeten versterken. Zij ziet haar rol met name in het opstarten van projecten, indien gewenst met het beschikbaar stellen van projectmanagement. De werkmaatschappijen van STAN Partnerships BV sluiten daar op aan en moeten bijdragen aan de continuïteit op lange termijn om zodoende de werkgelegenheid in het gebied te verbeteren.

Bron: STAN Partnerships, 17 december 2009FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek