loading
views

12 2009 – Randstad Werkmonitor december 2009

Datum December 2009
Titel Randstad: werknemer accepteert gevolgen crisis
Auteur/Bron Randstad
Document Randstad Werkmonitor december 2009
Samenvatting Werknemers in Nederland leggen zich neer bij de vervelende gevolgen van de crisis. Slechts 15 procent van de werknemers verwacht dat hun salaris verhoogd zal worden met meer dan alleen inflatiecorrectie. Ruim een derde (37 procent) verwacht helemaal geen verhoging van het salaris. De realiteitszin over de crisis lijkt bij werkenden in Nederland groter te zijn geworden, want twee jaar geleden hield nog maar 18 procent van de werknemers rekening met nul procent extra salaris. Dat is de belangrijkste uitkomst van de Randstad Werkmonitor, uitgevoerd door Blauw Research onder 874 werkenden. Het vertrouwen in het vinden van een andere baan blijft daarbij onveranderd laag en nog steeds acht een kwart van de werknemers de kans aanwezig dat ze binnen een half jaar worden ontslagen.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek