loading
views

Tempo-Team geeft War Child flexwerkers met Kerst


 
| FlexNieuws » |
 

16 december 2009
Alle zeven Friendship Stores worden bemand door Flexwerkers van Tempo-Team, waarvoor geen kosten in rekening gebracht zullen worden.

Kees Stroomer, algemeen directeur van Tempo-Team, heeft maandag symbolisch een bijzonder cadeau overhandigd aan Mark Vogt, directeur van War Child: flexwerkers ten behoeve van de Friendship Stores.

Friendship Stores en Boxes
War Child heeft deze maand haar initiatief voor Friendship Stores op zeven locaties in het land geopend bij de Bijenkorf en op Schiphol Plaza, waar Friendship Boxes te koop zijn. De opbrengst van de doosjes komt volledig ten goede aan de projecten waar War Child actief is. Bijzonder aan de Friendship Stores is dat alle kosten worden gedragen door de sponsoren. Tempo-Team neemt de bemensing van de Friendship Stores voor haar rekening.

War Child partnership
Volgens algemeen directeur Kees Stroomer een bijzondere vorm van sponsoring: ”Wij zijn nu bijna twee jaar partner van War Child en leveren vanuit dit partnership een financiële bijdrage. Maar een partnership is pas echt geslaagd als je de kracht van beide organisaties mobiliseert om elkaar sterker te maken. Tempo-Team werft Friends voor War Child, wij organiseren vrijwilligers bij evenementen en dit maal leveren wij flexwerkers. Onze medewerkers staan erg positief tegenover deze samenwerking en dat heeft een positieve invloed op de medewerkerstevredenheid.”

Gerelateerd nieuws
> Tempo-Team: groei logistieke uitzendkrachten in 2010
> Tempo-Team en DELA starten samenwerking

Bron: Tempo-Team, 14 december 2009

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek