loading
views

Ruim 85 procent raadt Agrojobs bij relatie aan


 
| FlexNieuws » |
 

Agrojobs7 december 2009

Negen op de tien opdrachtgevers zou Agrojobs bij een vriend of collega aanbevelen. Van de kandidaten is dat ruim driekwart. Vooral de jongste vestiging van de zes, Wageningen, scoort hoog.

Dat is de belangrijkste conclusie uit een onderzoek naar de klanttevredenheid dat het arbeidsbemiddelingsbureau onlangs onder 2500 relaties hield.

Tevredenheidsonderzoek
Bij het bemiddelen van kandidaten en het invullen van vacatures is kwaliteit zeer belangrijk. Daarom houdt het bureau om de twee jaar een tevredenheidsonderzoek naar de eigen dienstverlening. Agrojobs is blij met de uitslag. “Voor onze algemene dienstverlening scoren we onder opdrachtgevers een dikke zeven. Over de krappe zeven onder kandidaten zijn we minder tevreden. Daar moet dus wat gebeuren. Onze consultants hebben maatwerk, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan, maar het kan altijd beter”, aldus directeur René Hutten.

Meer aandacht aan nazorg en scholing

De kwaliteit van het matchingsproces wordt positief beoordeeld. Vooral het contact tijdens de bemiddeling, de vertrouwensrelatie en het vinden van de juiste baan of kandidaat behalen hoge resultaten. “De kandidaten die wij aan onze opdrachtgevers voorstellen worden gezien als deskundig. Een opsteker. Dat betekent dat wij het goed doen.” Natuurlijk komen er ook aandachtspunten naar voren. Zo wil het bureau de komende jaren nog meer aandacht geven aan nazorg en het aanbieden van scholing.

Agrojobs

Agrojobs is bemiddelingsspecialist voor hoger opgeleiden in agribusiness, food, milieu en groene ruimte en heeft kantoren in Delft, Den Bosch, Dronten, Leeuwarden, Velp en Wageningen.

Gerelateerd nieuws
> Payrolljobs lanceert nieuwe website

Bron: Agrojobs, 7 december 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek