loading
views

Humares: Patrick van der Ploeg toekomstige CEO4 december 2009

Humares heeft haar directie uitgebreid met Patrick van der Ploeg, afkomstig van USG People. Van der Ploeg is per 1 december 2009 aangetrokken om eerst als divisiedirecteur een deel van de organisatie aan te sturen en op termijn door te groeien naar de positie van CEO.

Oprichter en gedelegeerd commissaris Wijnand van Gessel houdt in eerste instantie de algehele leiding van Humares in handen. Zo laat Humares onlangs weten in een persbericht.

Toekomstige CEO
Van der Ploeg zal zich eerst richten op de aansturing van TiP personeelsdiensten, NOVA Engineering en de Nederlandse, Duitse en Poolse vestigingen van het technische label Maintec. Op termijn neemt Van der Ploeg alle verantwoordelijkheden over van Van Gessel.

Patrick van der PloegErvaring in de markt
Patrick van der Ploeg (37) is afkomstig van USG People, waar hij sinds 1999 actief was. In zijn laatste functie was hij daar eindverantwoordelijk voor alle technische werkmaatschappijen in Nederland. Daarvoor was hij bij hetzelfde concern werkzaam als algemeen directeur bij Creyf’s (en ASA Student) met zo’n 130 vestigingen in Nederland en bij Technicum met 25 vestigingen in Nederland. Eerder was hij operationeel directeur bij United Technical Solutions. Voor zijn carrière in de uitzendmarkt was Van der Ploeg zelfstandig ondernemer in de detailhandel. Hij heeft bedrijfs- en commerciële economie gestudeerd.

Menselijke factor
Gedelegeerd commissaris Wijnand van Gessel: “Patrick van der Ploeg heeft de competenties om Humares te leiden. Het is een gedreven daadkrachtige persoon, die in het bereiken van de organisatiedoelen het maximale uit mensen weet te halen en tegelijkertijd de menselijke factor niet uit het oog verliest. Met hem erbij hebben we een Executive Committee dat Humares niet alleen door de huidige moeilijke tijd kan loodsen, maar dat straks vorm kan geven aan de ambitieuze groeiplannen van ons bedrijf. Ik zal mijn verantwoordelijkheden op termijn dan ook met een gerust hart aan hem overdragen.”

Kansen

Van der Ploeg is blij met zijn nieuwe uitdaging: “Na 10 jaar zelfstandig en 10 jaar binnen een beursgenoteerde onderneming gewerkt te hebben vond ik het tijd worden om een nieuwe stap te zetten. Binnen Humares vind ik de combinatie waarnaar ik op zoek ben: een middelgrote professionele organisatie met een enorme groeipotentie waar ondernemerschap en commercieel handelen de boventoon voeren. Deze organisatie heeft bijzondere competenties die goede kansen bieden voor de toekomst, waarin de arbeidsmarktkrapte zal toenemen tot proporties die we niet eerder meegemaakt hebben. De unieke combinatie van dienstverlenings-modellen ‘International Distance Matching’, het ‘leerlingenconcept’ en ‘Local for Local’ bieden mooie kansen voor toekomstige groei.”

Gerelateerd nieuws
> Humares verkoopt XPE Belgie aan Adecco
> Humares: CEO Alain Dehaze vertrekt naar Adecco

Bron: Humares, 30 november 2009FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek