loading
views

ARTRA – opleidingen, najaar 2009

 

ARTRA-logo

Basisopleiding Intercedent (BOI) in Zwolle
Wil jij je als intercedent ontwikkelen tot echte professional? Een grondige voorbereiding op de dagelijkse praktijk? Of juist je kennis aanvullen, aanscherpen of opfrissen? Kies dan voor de Basisopleiding Intercedent.
Een dag- of avondopleiding die je voorbereidt op het schriftelijk examen van de Stichting Examens Uitzendbranche (in 2010 verplicht voor iedere intercedent).
> Lees meer
Startdatum:22 oktober 2009 te Zwolle (avondopleiding)
Investering: € 890,- (exclusief literatuur)


Recruitment Opleiding
Wil je als recruiter, searcher, HRM medewerker of consultant op een interactieve manier meer kennis, inzicht en slagvaardigheid in je vakgebied realiseren? In tijden van krapte en crisis is het nog belangrijker om je klanten optimaal te blijven ondersteunen in het zoeken en vinden van hun belangrijkste kapitaal. Deze training van negen dagdelen biedt legio mogelijkheden om meer en veel kennis op te doen van het vak en de markt.
> Lees meer
Locatie: Amersfoort
Startdatum: 13 oktober 2009
Investering: € 1750,- per persoon (exclusief literatuur)


Middle Management Arbeidsmarkt
Wil jij als vestigingsmanager een ontwikkeling doormaken en groeien in het vak? Dan is de opleiding Middle Management Arbeidsmarkt (MMA) een uitstekende stap. Deze opleiding maakt onderdeel uit van de tweejarige post HBO opleiding Bedrijfskunde voor de Arbeidsmarkt. Het programma van de Middle Management Arbeidsmarkt vergroot je kennis op het gebied van bedrijfsfuncties en integraal management. Aan het einde van de opleiding ben je in staat effectief om te gaan met managementvraagstukken en het beleid van je organisatie uit te stippelen.
> Lees meer
Investering:€ 2245,- per persoon (exclusief vakliteratuur)
Locaties en startdata: Eindhoven 25 september 2009 en Zwolle 20 oktober 2009


Goede managers grommen niet
Wil jij als manager de belangrijkste vaardigheden leren dan wel aanscherpen in een aantal korte workshops? Dan kan dat nu! Op basis van het boek: ‘Goede managers grommen niet’ van Saskia Elberse, is er een aantal workshops ontwikkeld die als reeks of als losse workshops te volgen zijn. Voor de manager die graag op een interactieve en snelle manier de nodige bagage aangereikt krijgt!

LEF, LOL en LANGE ADEM staan tijdens deze workshops centraal. Na de workshops ben je beter in staat om deze kernwoorden in te zetten in je rol als manager! In totaal zijn er 11 verschillende workshops te volgen. Dit zijn onderwerpen die in ‘Goede managers grommen niet’ aan bod komen op het gebied van:
• Management & Leidinggeven
• Communicatie
• Commercie
• Persoonlijke effectiviteit
• Training & Coaching

> Lees meer

Locatie: Amersfoort
Data: 29 september, 30 november, 14 oktober en 17 december
Investering: Een strippenkaart om deel te nemen aan alle acht workshops inclusief vier netwerkborrels voor €1200,-
Een volle strippenkaart biedt een korting achteraf van 15%, of een gratis kitesurfles, duikles of aurareading ter waarde van € 100,-. Bovendien: voorrang op inschrijving 2e traject met als motto VERBINDEN, VERTROUWEN en VERRASSEN en korting van 25% bij inschrijving van een management- of vaardigheidstraining.

NB: De mogelijkheid bestaat ook om losse workshops te volgen. Je betaalt dan €175,- per workshop (incl. netwerkborrel).


Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek