loading
views

Nieuw: Qjobs, online bureau op franchisebasis


 
| FlexNieuws » |
 

logo_Qjobs

12 augustus 2009

Sinds kort is er een nieuwe speler actief op de uitzendmarkt: Qjobs.

Qjobs profileert zich als een volledig online bureau op basis van een franchise formule. Wie overweegt om voor zichzelf te beginnen kan volgens Qjobs snel en betaalbaar aan de slag.

Qjobs.nl – online bureau
Qjobs levert online diensten aan werkgevers en werkzoekenden van flexwerk. Zowel werving&selectie, uitzenden als payrolling zitten in het aanbod. Met haar franchise formule richt Qjobs zich op consulenten die nu nog in dienstverband werken, maar overwegen om zelf ondernemer te worden. Starterskosten en periodieke afdrachten zijn laag. Voor € 200,- per maand kan een uitzendprofessional via Qjobs voor zichzelf beginnen.

Inspelen op nieuwe ontwikkelingen
Bert Landman, de oprichter van QJobs verwacht dat de flexbranche onder invloed van internet de komende jaren snel zal veranderen. In veel bedrijfstakken heeft het internet al gezorgd voor kostenverlaging en efficienter werken. Qjobs sluit hier als kleine, innovatieve speler op aan.

Franchise
“In tijden van crisis, waarin vaste banen op de tocht staan en doorgroeimogelijkheden en salarisonderhandelingen onder druk staan, zoeken ervaren consulenten andere manieren om hun carrière in eigen hand te nemen. Het franchiseconcept van Qjobs maakt starten mogelijk binnen een dag. Werktijden en werklocatie worden door de franchisenemers zelf bepaald. Risico’s zijn beperkt omdat franchisenemers niet hoeven te investeren in kantoren, websites en software,” zo meldt het persbericht.

Payroll
Naast bemiddeling wil QJobs ook een belangrijke speler worden in payrolling. QJobs doet dit met een transparant en laag payrolltarief: kostprijs + 4% administratiekosten.

Bron: Persbericht Qjobs, 10 augustus 2009

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek